02 / 05 / 2024

Dumankaya ve Mazaya

Dumankaya ve Mazaya

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetler giderilmek üzere!

8 bin 146 kişi mağdur var! FETÖ olayları nedeniyle el koyulan inşaat şirketlerinden konut alan 8 bin 146 kişinin mağdur olduğunu söyleyen TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı'yla ilgili mağduriyetlerin giderilmek üzere olduğunu ifade etti.

Garip Adası'na 150 milyon Euro'luk proje!

8 bin kişinin mağdur olduğu Dumankaya ve Fi Yapı’daki yarım kalan projelerin tamamlanması için TMSF’nin kontrolünde Alman Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla el sıkışıldı. Garip Ada’yı alacak olan Alman konsorsiyum, projelerin tümünü 2.5 yılda bitirmeyi planlıyor. 

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Dumankaya ve Fi Yapı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Her iki şirketin yarım kalan konut projelerinin tamamlanması için Alman firması ile bugün saat 16:00'da imzalar atılıyor...

Dumankaya’nın patronlarına 22,5 yıl hapis istemi!

Savcı, FETÖ’cü Dumankaya davasında iddianamesini tamamladı. Uğur Dumankaya ve Halit Dumankaya’nın aralarında bulunduğu sekiz kişinin 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Dumankaya ve Fi Yapı'ya Almanlar talip!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan 985 şirketten, en üzüntü veren şirketlerin Dumankaya ve Fi Yapı olduğunu açıkladı. 

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Dumankaya, İslam Dumankaya ve Mehmet Emin Dumankaya ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kurdu.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Dumankaya ve Mazaya Haberi

Dumankaya ve Mazaya

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Barış Değer Dumankaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya olarak belirlendi. 


Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve...