07 / 05 / 2024

Dündar İnşaat iletişim

Dündar İnşaat iletişim

Dündar İnşaat'ın sahibi Hüseyin Dündar dün vefat etti. Dündar'ın cenazesi yarın defnedilecek...

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Dündar İnşaat iletişim Haberi

Dündar İnşaat iletişim
Dündar İnşaat'ın sahibi Hüseyin Dündar dün vefat etti. Hüseyin Dündar'ın cenazesi yarın Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Çengelköy'de defnedilecek....