27 / 04 / 2024

dünya amatör golf şampiyonası 2012

dünya amatör golf şampiyonası 2012

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nın heyecanı bu yıl Antalya'da yaşanacak. Organizasyonla birlikte dünyanın gözü Antalya'ya çevirildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Altın mı dolar mı diye düşünenler aman dikkat! Dünya bunu konuşuyor! Yatırım aracı değişme evresinde!

Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapsam diye düşünenlere alternatif çıktı. İşte dünya onu konuşuyor!

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dünya Bankası'ndan altın yatırımcısını üzecek tahmin. Ons fiyatı bu yıl ve gelecek yıl düşecek

Dünya Bankası, Emtia Piyasaları Görünüm Raporu'nun Ekim 2022 sayısını "Pandemi, Savaş, Resesyon: Alüminyum ve bakır fiyatlarının itici güçleri" başlığıyla yayımladı.

Merkez bankaları altının rekorunu hazırlıyor! Dünya devinden yatırımcıları heyecanlandıran açıklama

Altın fiyatlarında son dakika güncel rakamları yakından takip ediliyor. Dünya Altın Konseyi'nden yatırımcıları heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. 

Dünya ekonomisi karıştı! Rusya'dan dev ülkeye yaptırım kararı

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya da dünya ekonomisini karıştıracak hareketlerde bulunmaya devam ediyor. Rusya, Japonya'ya da yaptırım uyguladı.

dünya amatör golf şampiyonası 2012 Haberi

dünya amatör golf şampiyonası 2012

Dünyanın önemli golf organizasyonlarından birisi olan Dünya Amatör Golf Şampiyonası 2012, Antalya'da düzenlenecek. 

     Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Golf Federasyonu'nun ev sahipliğinde Dünya Amatör Golf Şampiyonası 2012'nin Antalya'da düzenleneceği belirtildi. 

     Yapılacak organizasyon dünyanın gözünü Antalya Belek'e çevirmesini sağlayacağı ifade edilen açıklamada, 2008 yılında Avustralya'da yapılan oylamada İtalya ve Avusturya gibi golfte önde gelen ülkeleri geride bırakma başarısını gösteren Türkiye Golf Federasyonu'nun, dünya golf tarihinde Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nı alan en genç federasyon olarak tarihe geçtiği vurgulandı. 

     Açıklamada, kadınlarda 27-30 Eylül tarihleri arasında büyük heyecana sahne olacak olan organizasyonda, erkeklerde ise mücadelenin 4-7 Ekim tarihleri arasında yapılacağı, şampiyonaya yaklaşık 420 amatör golfçunun katılmasının beklendiği...