05 / 05 / 2024

dünya çapında inşaat sektörü

dünya çapında inşaat sektörü

İstanbul Ticaret Odası ( İTO ), inşaat sektörünün 10 yıllık vizyon ve stratejisini belirlemek için çalışma başlattı. Fransa 'da düzenlenecek gayrimenkul fuarında sektöre destek verilecek.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Dünya çapında MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri açıklandı! İşte o liste!

Android 13 tabanlı MIUI 14'ü alacak ilk Xiaomi modelleri dünya çapında duyuruldu. Yeni sürümü hangi cihazlar alacak?

20 yıl sonra dünya piyasalarında bir ilk Türkiye'ye kötü haber

Türk Lirasının hızla değer kaybetmesi bir yana son dönemde euro’daki eriyiş ve dolar kurundaki sıçramayla birlikte dünya piyasalarında 20 yıl sora bir ilk yaşanıyor. Dolar, en güçlü rakibi euroyu 20 yıl sonra neredeyse yakaladı. 17.38 TL’ye yükselen dolar kuru 17.49 TL’den işlem gören euro’ya adeta

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm: İnşaat ikizi geliyor!

Dassault Systemes ve dünya çapında 60 ülkede faaliyette bulunan Fransa merkezli Bouygues İnşaat, inşaat sektörüne yeni bakış açıları kazandırmak için stratejik ortaklıklarını yenilediklerini açıkladı. Ortaklıkla, inşaat sektöründe inşaat ikizi kullanılacak ve sektör verimli hale getirilecek.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

GYO'ların inşaat hizmetlerine kolaylık geldi!

GYO'ların yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Birçok madde onaylandı. Düzenleme kapsamında inşaat hizmetlerine kolaylık getirildi...

dünya çapında inşaat sektörü Haberi

dünya çapında inşaat sektörü

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, son dönemde inşaat ile sanayi arasında bir çelişki varmış gibi tartışma çıktığını belirterek bunun yanlış olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün sanayide çok sayıda sektörü harekete geçiren ve ekonomideki büyümede çok önemli payı olan bir sektör olduğunu vurgulayan Çağlar, "İnşaat sektörümüz, dünya çapında rekabet gücüne sahip. İTO olarak, cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023 yılı için inşaat ve gayrimenkul sektörümüzün vizyonunu ve stratejisini belirlemek amacıyla geniş katılımlı çalışma başlattık. Sektörle elele çalışacağız" dedi. 


İSTANBUL TANITILACAK 

Antalya'da Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in ev sahipliğinde düzenlenen 'İTO İnşaat ve Gayrimenkul Çalıştayında' konuşan Başkan Çağlar, sektörün, küresel çapta kurumsal ve bireysel yatırımcılarla buluşmasını sağlamak için de Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihlerinde düzenlenecek MIPIM Fuarfna güçlü bir katılım planladıklarını...