02 / 05 / 2024

Dünya devi İdeal Standard

Dünya devi İdeal Standard

İdeal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Dünya devi o modeli dünyada ilk kez Türkiye’de üretilecek! Dünyanın gözü o şehirde olacak!

Dünya devi Toyota, ilk şarj edilebilir hibrit aracını yeni Toyota C-HR'yi Dünyada ilk kez Sakarya'da üretecek. Toyota, Sakarya'da senede 75 bin adet batarya üretimine de imza atacak.

Otomotivde müthiş haber! Dünya devi o otomobili Türkiye’de üretme kararı aldı!

Türkiye otomotiv sanayinde bir ilk daha gerçekleşecek. Japonya’nın otomotiv devi Toyota, Türkiye’nin ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR’in, dünyada ilk kez Toyota Otomobil Sanayi Türkiye tarafından Sakarya’da üretileceğini duyurdu.

Türkiye'de dünya devi markaya soruşturma açılmıştı! Nedeni belli oldu işte soruşturma nedeni

Türkiye'de de faaliyet gösteren dünya devi Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ'ye Rekabet Kurumu tarafından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın nedeni de belli oldu. Buna göre şirketin fındık alım sürecinde ihlalde bulunup bulunmadığı araştırılacak.

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Dünya ünlü internet televizyonu Netflix, 2022 yılının ikinci çeyreğinde bir milyona yakın kullanıcı kaybetmesi akıllara, ”Netflix, batıyor mu” sorusunu getirdi. İşte detaylar…

Dünya devinden ilginç vardiya! Cuma günleri 14.00'e kadar çalışacaklar

Dünya devi Nestle, çalışanlarına yaz boyu cuma günleri mesainin saat 14.00’te biteceğine ilişkin paylaşımda bulundu.

Evden çalışma iyice oturuyor! Dünya devinden flaş karar

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren evden çalışma iyice oturmaya başladı. Dünya devi Apple, çalışanlarını 3 günlüğüne çağırma planını erteledi.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Keller Williams 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Dünya devi Ideal Standard’dan ege çıkarması!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleştirdiği önemli projelerle büyümesini sürdürüyor.

Dünya devi şirketler B20 Kick Off'ta buluşacak!

G 20'nin dönem başkanlığını devralan Türkiye, küresel ekonominin oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor. Servetleri 10 trilyon doları geçen dünya devi şirketler G20'nin iş dünyası kolu olan B20'nin başlangıç toplantısı için İstanbul'da buluşacak

Hayati Yazıcı: Yatırımcılar Türkiye'yi dünya devi haline getirebilir!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı: "Türkiye'yi dünya devi haline getirecek en önemli aktörlerden birinin yatırımcılar olduğunu ifade ederek, "Yatırımların artışı ile Türkiye ekonomisi son 10 yıldır önemli bir yapısal dönüşüm geçirmiştir" dedi.

Dünya devi İdeal Standard Haberi

Dünya devi İdeal Standard

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, banyo ürünlerinde dünya lideri marka Ideal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor. 


30’dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanı, vitrifiye, akrilik, banyo dolapları, armatür ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümlerini tüketicilerle buluşturan Ideal Standard, İstanbul’da 18 Türkiye’de ise toplam 64 satış noktası ile hizmet veriyor. 


Ideal Standard ve Jado’nun Geniş Ürün Yelpazesini Tüketicilerle Buluşturuyor


Müşterilerine rahat ve huzurlu bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla tüm satış noktalarını yenileme operasyonuna başlayan Ideal Standard, İstanbul’daki ilk satış noktası olan Çakmak Yapı'nın 1.000 m2’lik alanını da yeniledi. Binlerce farklı tasarım ve...