28 / 05 / 2024

dünya ekomik forumu istanbul zirvesi

dünya ekomik forumu istanbul zirvesi

Siemens, 4-6 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu İstanbul Zirvesi’nin stratejik partneri oldu

Dünya Ekonomik Forumu: Konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor!

Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) Küresel Riskler Raporu yayınlandı. Rapora göre konut fiyatları reel ekonomiden uzaklaşıyor.

Dünya Ekonomik Forumu'nun raporundan 'küresel resesyon riski' çıktı!

Dünya Ekonomik Forumu'nun anket yöntemiyle hazırladığı raporda, başta gençler arasında olmak üzere, yüksek yapısal işsizlik en büyük ikinci endişe olarak nitelendirildi.

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Dünya Arap kültürünü Beyoğlu'nda tanıyacak!

Türk-Arap yatırımcılar, Gayrimenkul Yatırım Forumu'nda buluştu. Forumda Arap yatırımcıları en çok Dünya Kültürleri Merkezi heyecanlandırdı.

Dünya KOBİ Forumu Vakfı'nın merkezi İstanbul'da açıldı!

TOBB ve küresel iş dünyası KOBİ’lerin sesini büyütmek için harekete geçti. KOBİ’lerle büyük şirketleri buluşturacak küresel adım İstanbul’da atıldı. TOBB, ICC ve WCF’nin katkılarıyla kurulan Dünya KOBİ Forumu Vakfı’nın merkezi açıldı.​

Türkiye dünya turizminde basamak atladı!

Dünya Ekonomik Forumu'nun Seyahat ve Turizm Rekabet Endeksi Listesi'nde 2009 yılında 56'ncı sırada bulunan Türkiye, bu yıl 141 ülke arasında 44'üncü oldu.

6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu yapıldı!

6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu yapıldı. EPDK Üyesi Bayraktar "Bu, üç senede bir yapılan dünya enerji regülasyonu olimpiyatı. Enerji düzenlemesi alanında dünyada önemli bütün aktörler bu etkinliğe katılacak" dedi.

Burak Tansan: Türkiye dünya ekonomisine damga vuracak!

Dünya Ekonomik Forumu'nun özel toplantısı İstanbul'da başlıyor. "Gelecekteki Bölgesel Kalkınma için Kaynakların Ortaya Çıkarılması" başlıklı toplantı500'ün üzerinde iş dünyası, hükümet, akademi ve sivil toplum liderini bir araya getirecek.

Dünya Ekonomik Forumu toplantısı İstanbul'da yapılacak!

Dünya Ekonomik Forumu'nun "Gelecekteki Bölgesel Kalkınma için Kaynakların Ortaya Çıkarılması" başlıklı özel toplantısı 28-29 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. Toplantı, 70'i aşkın ülkeden, 500'ün üzerinde önemli ismi İstanbul'da bir araya

Dünya Şehirleri Kültür Forumu İstanbul'da başlıyor!

Dünya Şehirleri Kültür Forumu, ilk zirvesini Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'in himayesinde bugün İstanbul'da gerçekleştirecek. Her yıl dünya şehirlerinin yöneticilerini bir araya getirmeyi planlayan forum, 2 gün sürecek....

Siemens, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi'nde!

Siemens, 4-6 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu İstanbul Zirvesi’nin stratejik partneri oldu

Zorlu Holding WWF tarafından yürütülen Dünya Saati kampanyasına katılıyor!

Zorlu Holding, dünyanın sağlıklı geleceği için değişim yolları aramak ve iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından yürütülen ‘Dünya Saati' kampanyasına katılıyor

dünya ekomik forumu istanbul zirvesi Haberi

dünya ekomik forumu istanbul zirvesi

Dünya Ekonomi Forumu İstanbul Zirvesi Avrupa’da ekonomik kriz, Orta-Doğu’da yeni arayışlar ve örnek ülke Türkiye başlığı çerçevesinde dünyanın önde gelen işadamları ve siyasetçilerini bir araya getirerek 4-6 Haziran 2012'de yapılacak.


Siemens, 160 yıldan uzun bir süredir sorumlu, mükemmel ve yenilikçi değerleriyle fark yaratarak dünyanın sorunlarının masaya yatırılacağı Dünya Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri olarak sorumlu yaklaşımını bir kez daha gösterecek.


Dünya Ekonomik Forumu'nun bu yılki etkinliği, 42 yıllık geçmişinde ilk defa birden fazla bölgeye odaklandığı bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Büyüme ve insani gelişme için ortaklıkları teşvik etmek amacını taşıyan forumda, bu amaç için Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'dan gelen hükümet, iş dünyası, medya ve sivil toplum lideri bir araya gelecek.


Siemens Türkiye CEO’su Hüseyin Gelis ve İletişim ve Kamu...