07 / 05 / 2024

Siemens, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi'nde!

Siemens, Dünya Ekonomik Forumu İstanbul Zirvesi'nde!

Siemens, 4-6 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu İstanbul Zirvesi’nin stratejik partneri oldu



Dünya Ekonomi Forumu İstanbul Zirvesi Avrupa’da ekonomik kriz, Orta-Doğu’da yeni arayışlar ve örnek ülke Türkiye başlığı çerçevesinde dünyanın önde gelen işadamları ve siyasetçilerini bir araya getirerek 4-6 Haziran 2012'de yapılacak.


Siemens, 160 yıldan uzun bir süredir sorumlu, mükemmel ve yenilikçi değerleriyle fark yaratarak dünyanın sorunlarının masaya yatırılacağı Dünya Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri olarak sorumlu yaklaşımını bir kez daha gösterecek.


Dünya Ekonomik Forumu'nun bu yılki etkinliği, 42 yıllık geçmişinde ilk defa birden fazla bölgeye odaklandığı bir etkinlik olma özelliği taşıyor. Büyüme ve insani gelişme için ortaklıkları teşvik etmek amacını taşıyan forumda, bu amaç için Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'dan gelen hükümet, iş dünyası, medya ve sivil toplum lideri bir araya gelecek.


Siemens Türkiye CEO’su Hüseyin Gelis ve İletişim ve Kamu İlişkileri Direktörü Alp H.Yörük’ün de katılacağı Dünya Ekonomi Forumu, İstanbul Zirvesi ''Reform İçin Yol Haritaları, Kapsamlı Büyümeye Giden Yollar'' temasıyla büyüme ve insani gelişme için ortaklıkları teşvik etmek üzere Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'dan gelen 1000 hükümet, iş dünyası, medya ve sivil toplum liderini bir araya getirecek.



Geri Dön