02 / 05 / 2024

dünya enerjisine katkı etkinliği

dünya enerjisine katkı etkinliği

İş Bankası, iştirakleri ile Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da destek verdi...

Dünya Bankası Türkiye'ye 500 milyon dolar fon verecek! Sebebi belli oldu

Dünya Bankası, Türkiye'ye 500 milyon daolar fon ayırıldığını duyurdu. Fonun Türkiye'de çalışmalara destek olacağı açıklandı. Parayı tahsis eden projeye liderlik eden Nadwa Rafeh, "Bozulan ekonomik dengeye katkı sağlamasını umuyoruz" dedi.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Mersin'de Dünya İç Mimarlar Günü kutlandı!

MERSİN'de il temsilciliği hakkı kazanan İç Mimarlar, Dünya İç Mimarlar Günü'nde bir araya geldi. Konuşmanın ardından, buluşmaya katkı sunan sponsorlar ve protokol üyelerine plaket takdim edildi.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Düzce Konuralp dünya turizm destinasyonu olacak!

Düzce İl Özel İdaresi tarafından katkı sağlanan üç proje MARKA tarafından hibe desteği almayı hak kazandı. Başvurusu yapılan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" ile bölge turizmine 786 bin 420 TL kaynak sağlanacak.

Dünya KOBİ Forumu Vakfı'nın merkezi İstanbul'da açıldı!

TOBB ve küresel iş dünyası KOBİ’lerin sesini büyütmek için harekete geçti. KOBİ’lerle büyük şirketleri buluşturacak küresel adım İstanbul’da atıldı. TOBB, ICC ve WCF’nin katkılarıyla kurulan Dünya KOBİ Forumu Vakfı’nın merkezi açıldı.​

Gaziantep'teki Dünya Mirası Türkiye projesi tamamlandı!

Turizm Tanıtma Platformunca ( TUTAP ) 38 ilde yürütülen "Dünya Mirası Türkiye" projesinin Gaziantep'teki çalışmaları tamamlandı. Türkiye'nin yurt dışında tanıtımına ve turizm sektörüne katkı sağlanacağını belirtildi.

Mehmet İşler: İzmir dünya kenti olmalı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, " İzmir'in bir dünya kenti olması yolunda gelişimine katkı sunmak istiyoruz" dedi.

Arslan Osman Erdinç: Mermerde dünya sınıfına girmeliyiz!

Arslan Osman Erdinç, "Mermercilikte, 'dağdan mermeri kes-işle, ihracat et' sınıfından çıkıp dünya çapında, mermerci sınıfına girmemiz lazım. Ülkemize, sektörümüze, iş adamlarımıza getireceği katkı burada çok önemli" dedi.

Soyak, 38. Dünya Konut Bilimleri Kongresi'ne platin sponsor olarak katıldı!

Soyak, 16-19 Nisan tarihleri arasında İTÜ Taşkışla'da gerçekleştirilen Uluslararası 38. Dünya Konut Bilimleri Kongresi'ne platin sponsor olarak katkı sağladı

GYODER Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu sonuçları 10 Nisan'da açıklanacak!

GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek” tamamlandı. Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek sonuçları, 10 Nisan'da açıklanacak!

Jones Lang LaSalle, dünya saati kampanyasına destek için ışıkları söndürüyor!

İklim değişikliği ile mücadele etmek amacı ile dünya çapında devam eden “Gezegenimiz için hep birlikte ışıkları kapatıyoruz” kampanyasına Jones Lang LaSalle, dünya çapındaki 200 ofisiyle destek veriyor

Eyfel Kulesi'nin ışıkları dünya saati için sönecek!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek verecek.

dünya enerjisine katkı etkinliği Haberi

dünya enerjisine katkı etkinliği


İş Bankası, iştirakleri ile Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da destek verdi.


İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, ilk kez Mart 2007'de Avustralya Doğal Hayatı Koruma Vakfı önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati (Earth Hour) kampanyası bu yıl 29 Mart Cumartesi akşamı 20.30 - 21.30 saatleri arasında gerçekleştirildi.


İş Bankası, kampanyaya destek vermek amacıyla Genel Müdürlüğünün bulunduğu İş Kuleleri ve yurt dışı teşkilatı da dahil olmak üzere tüm binalarında güvenlik için zorunlu alanlar hariç tüm ışıklarını bir saat süreyle kararttı.


Tüm dünyada milyonlarca insanın destek verdiği ve ışıkların bir saatliğine kapatılmasıyla gerçekleştirilen kampanya ile dünyanın karşı karşıya olduğu iklim değişikliği, su...