03 / 05 / 2024

Dünya Lüks Otel Ödülü alan oteller 2014

Dünya Lüks Otel Ödülü alan oteller 2014

Dünya Lüks Otel Ödülleri 2014'e 'en yeni otel', 'en iyi iş oteli', 'en iyi şehir oteli' ve 'en iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Bursa Crovvne Plaza Convention Center & Thermal SPA, oylama sonucunda bir dalda ödüle layık görüldü...

Lüks otel Karaköy sahilini işgal etti! Vatandaşın yürüyeceği yere havuz yapıldı!

Galataport ve içerisindeki lüks otel sahili kapladı. Şehir plancısı Giritlioğlu, kıyıların yurttaşa kapatılmasını anayasaya aykırı olduğunu söyleyerek isyan etti.

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

İstanbul, lüks konut fiyatları listesinde 98. sırada! 

Knight Frank tarafından hazırlanan Uluslararası Lüks Konut Fiyat Endeksi (PIRI 100) raporuna göre, dünyada lüks konut fiyatlarının en çok arttığı şehir yüzde 10.3 ile Almanya'nın finans merkezi Frankfurt olarak belirlendi. İstanbul ise 98. sırada yer alıyor...

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde farkındalık yaratılıyor!

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde küresel evsizlik sorununa farkındalık yaratılmaya çalışılıyor...

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mohammad tarafından kuruldu. 

ATM kiraları lüks dükkanlarla yarışıyor!

Bankaların ATM kiraları lüks dükkan kiralarıyla yarışır hale geldi. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı yerlerin yıllık kiraları 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

İstanbul Havalimanı dünya havacılık rotasını değiştirecek!

TBMM Başkanı Yıldırım: "İstanbul Havalimanı sadece dünyanın en büyüğü olmakla kalmayıp aynı zamanda dünya havacılık rotasını da değiştirecektir" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Dünyanın en lüks mağarası Beckham Creek satışa çıktı!

Soğuk Savaş dönemlerinde sığınak olarak kullanılan ABD Arkansas eyaletindeki Beckham Creek Mağarası'nın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en lüks mağarası olan Beckham Creek, 2.7 milyon dolara satışa çıktı.

Dünya Lüks Otel Ödülü alan oteller 2014 Haberi

Dünya Lüks Otel Ödülü alan oteller 2014

Kentin bilinen otelleri arasında yer alan Bursa Crowne Plaza Convention Center & Thermal SPA, Dünya Lüks Otel Ödülü'nü aldı. Dünya Lüks Otel Ödülleri 2014'e 'en yeni otel', 'en iyi iş oteli', 'en iyi şehir oteli' ve 'en iyi genel müdür' kategorilerinde katılan Bursa Crovvne Plaza Convention Center & Thermal SPA, oylama sonucunda bir dalda ödüle layık görüldü. Hangi kategoride büyük ödülün alındığı ise 6 Aralık Cumartesi günü Güney . 

Afrika'oa yapılacak ödül gecesinde...