05 / 05 / 2024

Dünya üzerindeki en pahalı evler

Dünya üzerindeki en pahalı evler

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor.İşte 10 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...

Dünya üzerindeki en pahalı evler!

Dünyanın en pahalı kentlerinden biri olan Hong Kong’taki ev geçtiğimiz Ağustos ayında metrekare bazında dünyanın en pahalı evinin satışa çıkarılmıştı. İşte dünya üzerindeki en pahalı evler...

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

IMF Başkanı finansal krizin sinyalini verdi. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en ağırı

Gıda krizi ve yükselen fiyatlar dünyada enflasyon krizini tetiklerken IMF’nin patronu Georgieva, dünyanın 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana verdiği en büyük krizi sınavını verdiğini dile getirdi. Bazı ekonomistler ise resesyondan söz etmeye başladı.

Dünya üzerindeki nakit paralar tedavülden kalkacak! Süreci başlatan imza atıldı

Dünya öümüzdeki 5-10 yılda kağıt parayı rafa kaldırarak tek bir para birimine geçecek. Artık parayı cepte ve cüzdanda taşımaya gerek kalmayacak. Para sadece banka hesabınızda göreceğiniz rakamlardan ibaret olacak.

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

Dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı?

Konut ve ticari emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank'ın hazırladığı küresel konut fiyatları endeksi, dünya genelinde ev fiyatlarındaki en çok artışın yaşandığı yerleri gözler önüne serdi. Peki dünya genelinde ev fiyatları en çok hangi ülkede arttı? İşte ayrıntılar...

Dünya genelinde konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Uluslararası emlak şirketi Knight Frank tarafından yapılan araştırmaya göre, dünya genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı kentler arasında Ankara, İzmir ve İstanbul zirvede...

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Dünyanın en etkileyici 10 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta. Popularmechanics adlı site en etkileyici projeleri listelendirdi. İşte, Dünyanın en etkileyici 25 mega projesi..

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

İşte dünyanın en pahalı evi!

Fransa’nın Cannes şehrindeki Palais Bubble ya da diğer adıyla “Baloncu Sarayı”, şu an dünya üzerindeki en pahalı mülk. Baloncuk kümelerinden oluşan fütürist mimarisiyle bu ev, 455 milyon dolar değerinde.

İşte dünyanın en etkileyici 25 mega projesi!

Dünya üzerindeki gökdelenler rekor yüksekliklere ulaşmakta, upuzun tüneller yeni bağlantı noktaları kurmakta ve devasa köprüler daha önce aşılamamış çok büyük engelleri aşmakta. İşte 25 etkileyici mühendislik harikası!

İşte dünyadaki en pahalı daireler!

Fiyatları dudak uçuklatan, alınması güç olan o daireler nerede? Merak edilen dairelerin fiyatları ne kadar? İşte bu soruların tüm cevapları ve dünya üzerindeki en pahallı evler....

Dünya üzerindeki en pahalı evler Haberi

Dünya üzerindeki en pahalı evler

Milyonlarca insanın hayalini kurduğu evler, tasarımları ve konumlarının yanısıra fiyat etiketleriyle de dikkatleri çekiyor. İşte 10 ülkeden fiyatlarıyla dikkat çeken, dünyanın en pahalı konutları...



Norveç'te 9.5 milyon dolara alıcısını bekleyen bu İngiliz mimarisine sahip ev, Bergen şehrinde bulunuyor.




Meksika'da Cabo San Lucas'taki bu villa, 13.5 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor.




Hindistan'ın Mumbai kentindeki 14 yatak odalı video 21.8 milyon dolarlık fiyatıyla satış listesinde bulunuyor.





Bahamalar'daki Cennet Adası'nda kendi golf sahip olan ev 22 milyon dolara sahibini bekliyor.






Almanya'da Lorelei Vadisi'ndeki içinde bir de havuz bulunan bu villaya sahip olmak için 22.3 milyon dolara ihtiyacınız var.






Filipinler'deki 9 yatak odalı bu evin fiyatı 22.5 milyon dolar...






Brezilya'nın Sao Paolo kentindeki 'L'essence Jardins' apartmanının fiyatı 23 milyon dolar.




Güney Afrika'nın başkenti...