18 / 05 / 2024

Dünyagöz nerelere yatırım yapıyor

Dünyagöz nerelere yatırım yapıyor

Önce müteahhitlik yaptı. Sonra tek bir branşta ihtisaslaşarak hızla büyüdü. Dünyagöz Grubu 2016 da yabancı bir ortakla yola devam etmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ikinci alternatifimiz ise halka arz diyor...

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Dünyagöz nerelere yatırım yapıyor Haberi

Dünyagöz nerelere yatırım yapıyor

DÜNYAGÖZ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, uzun yıllar inşaat malzemeleri sattıktan sonra 1988'de inşaat müteahhitliğine başlamış. 1991'de inşa ettiği Avrupa Hastanesi'yle adım atmış. 1993 yılında İstanbul Gayrettepe'de Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait binayı kiralayarak hastaneye dönüştürmüş. Sonra hastanelerini 1995'te büyük bir sağlık grubuna satarak tekrar inşaat sektöründeki işlerine ağırlık vermiş. Ancak bir yıl sonra İstanbul Levent'te, Türkiye'nin tam teşekküllü ilk branş hastanesi olan Dünyagöz'ü hizmete açarak yeniden sağlık sektörüne dönmüş. 


Yeni yıldan itibaren sağlık sektöründeki faaliyetlerine büyük bir ortakla devam etmeye hazırlanan firma, halka açılmak ve yabancı ortaklık için Ak Yatırım'a yetki vermiş durumda. Kapıcıoğlu ile Dünyagöz'iin geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk. 


Kaç hastaneniz var? 

26 hastanemiz var. 2016'da hizmete girecek yeni hastanelerimizle 250 olan doktor sayımız 300'e çıkacak. Türkiye'deki pazar payımızı resmi...