04 / 05 / 2024

DünyaŞehir Kartal fiyat

DünyaŞehir Kartal fiyat

Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

DünyaŞehir Kartal geliyor! Yeni proje!

14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DünyaŞehir Kartal projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor.

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Dünya devi altın için yeni tahminini resmen açıkladı! Altın yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Dünya devi Goldman Sachs, bu yılın sonu için altın fiyat hedefini 2300 dolardan 2700 dolar/ons seviyesine yükseltti. İşte dünya devinin yayımladığı o raporda yer alan detaylar...

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Dünya Bankası uyardı: Petrol fiyatları 150 doları aşabilir!

Dünya Bankası, Orta Doğu’daki çatışmaların yayılması halinde petrolün varil fiyatının 150 doları aşabileceği konusunda uyardı.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Kumtel’den Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteyi uygun fiyatla buluşturan Kumtel, Dünya Kadınlar Gününe özel indirim kampanyası başlattı. Peki, Kumtel HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencerede indirim var mı? Kumtel blender fiyatları ne kadar? İşte Kumtel'in kampanyalı ürün fiyatları...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

DünyaŞehir Kartal fiyat Haberi

DünyaŞehir Kartal fiyat

Dünyaşehir Kartal projesi İstanbul'un merkezinde Kartal'da inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 Loft konut tipleri yer alıyor. 

DünyaŞehir Kartal projesinde, geniş peyzaj alanları, business lounge, 2 kapalı havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları ve kreş bulunuyor.

Dünyaşehir Kartal fiyat!
Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dünyaşehir Kartal projesi fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

DünyaŞehir Kartal projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika,  Marmaray  ve tüm anayol arterlerine 5 dakika mesafede yükseliyor. 

Katar, Özbekistan, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan başta olmak üzere birçok ülkede, yapı ve mühendislik sektöründe başarılı işlere imza atan 2B Global A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Dünyaşehir Kartal projesindeki yaşam alanında yer alan cadde mağazalarında alışveriş fırsatları ile izole bir yaşam sunuluyor. 

Şehir merkeziyle bağlantılı metro duraklarına...