04 / 10 / 2024

Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak kültür merkezi

Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak kültür merkezi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Mıdık tarafından kuruldu.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınırken büyük vurgun! 

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması esnasında aralarında diyaliz makineleri bulunan 10 milyon TL değerine sahip malzemeyi çalıp, sattıkları iddia edilen hastane müdürü M.G. ve 5 personel gözaltına alındı.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak kültür merkezi Haberi

Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak kültür merkezi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) "2018 Tecrübe Paylaşım Programı"na katılan gönüllü elçiler, Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TİKA koordinasyonunda, Türk Hava Yolları (THY), Anadolu Ajansı (AA) ve TRT iş birliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 2018 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Gürcistan'da bulunan genç gönüllülerin katılımıyla bölgedeki halkın ve özelikle genç nesillerin eğitim ve kültürel faaliyetlerine destek sağlayacak olan Gürcistan'ın Mollaoğlu köyündeki "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" kültür merkezinin inşaatında çalışmalar yaptı.

Genç Türk gönüllüler, 2 gün boyunca Gürcistan'ın Mollaoğlu köyündeki kültür merkezinin inşaat çalımalarına katıldı ve merkezin kütüphanesinin kurulmasına yardımcı oldu. 

Köyde Gürcüce öğretmeni olarak çalışan Kamuran Afandiyev, projeye kendi girişimiyle başladığını, merkezden önce kültür faaliyetlerini köydeki...