26 / 07 / 2024

DuPont Corian yeni projeleri

DuPont Corian yeni projeleri

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont su yalıtım örtüleri ile enerji tasarrufu sağlıyor!

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

DuPont Tyvek UV Façade ile ahşap giydirmeli yapılarda güvenilir koruma!

DuPont™ Tyvek® UV Façade, İngiltere Bristol’de çağdaş ve sürdürülebilir ahşap giydirmeli yeni bir yapıda koruma sağlıyor.

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri yeni buluşu DeepColour Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Dupont 37. Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Dupont Corian en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi oldu!

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.

DuPont yapılar için alev geciktirici yalıtım örtüleri üretiyor!

DuPont, yapı sektörü için geliştirdiği yeni özelliklere sahip patentli teknoloji ile yapıların korunması konusunda insan hayatını korumaya ve maddi hasarların azaltılmasına yönelik önemli bir adım daha attı. ..

DuPont, birçok mimar ve tasarımcı tarafından tercih ediliyor!

Bilim firması DuPontun yapı çözümleri içerisinde geliştirdiği DuPont Corian® birçok mimar ve tasarımcı tarafından özellikle tercih ediliyor...

DuPontTM Corian®, mimarların yeni gözdesi oldu!

Bilim firması DuPont Uluslararası Yapı Fuarı 2010'da yapı sektörüne sunduğu geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerine paylaşacak

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

DuPont Corian yeni projeleri Haberi

DuPont Corian yeni projeleri

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, "Sonsuz Evrim (Endless Evolution)" büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor. Her türlü şekli alabilen ve ahşap gibi işlenebilen DuPont™ Corian® ile banyo lavabolarının yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarda da sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştirmek mümkün. Yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki banyoları yaratmaya imkan tanıyan DuPont™ Corian®, kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla banyo yüzeylerinde bakteri ve mantar oluşumunu önleyerek hijyen sağlıyor.


Çevreci ve tasarım harikası banyolar


Banyolara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk...