07 / 05 / 2024

DuPont Tyvek

DuPont Tyvek

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Türkiye'de inşaat sektörü 10 yılda büyük gelişme gösterdi!

DuPont Building Innovations (DuPont Yapı Çözümleri) Ülke Müdürü, Doğan Öz, İnşaat ve yapı sektörünün 2015 yılı değerlendirmelerini ve 2016 yılı öngörülerini paylaştı...

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

Suricatta Systems acil durum barınakları üretiyor!

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont su yalıtım örtüleri ile enerji tasarrufu sağlıyor!

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

DuPont Tyvek UV Façade ile ahşap giydirmeli yapılarda güvenilir koruma!

DuPont™ Tyvek® UV Façade, İngiltere Bristol’de çağdaş ve sürdürülebilir ahşap giydirmeli yeni bir yapıda koruma sağlıyor.

DuPont Building Innovations ürünlerini Yapı Fuarı 2015’te sergiledi!

DuPont Building Innovations, yapı, mimari ve iç mimari sektörlerindeki profesyoneller için önemli bir etkinlik olan Yapı Fuarı 2015’te yüksek performanslı yapı çözümlerini sergiledi.

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri yeni buluşu DeepColour Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Dupont Türkiye ürünleri Vodafone Arena zemininde kullanıldı!

Dupont Türkiye Ülke Müdürü Halide Aydınlık, en önemli amaçlarının mevcut sorunları mevcut ürünleri ile çözebilmek için doğru kanalları bulmak olduğunu söyledi..

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı!

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı. DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri 2015’in sadece Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri değil; dünya genelindeki tüm şirketlere açık olacağını duyurdu.

DuPont Tyvek Haberi

DuPont Tyvek

Dünya çapında sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor. 


Dünyada ve Türkiye’de yaygın olarak tercih edilen ve yüksek kalitesiyle fark yaratan DuPont Tyvek®, özellikle çatı ve dış cephe yalıtımında yoğun olarak tercih ediliyor. Nefes alan su yalıtım örtüsü DuPont Tyvek, tek katmanlı hafif yapısıyla doğal buhar geçişlerine izin verirken su geçişlerini engelliyor. Yağmur, soğuk ve neme maruz kalan yapıların dayanıklılığını, enerji verimliliğini ve konforunu artıran DuPont Tyvek, aynı zamanda toz, böcek gibi farklı dış etkenlere karşı da koruma sağlıyor. Sık dokusu sayesinde soğuk havanın içeriye girmesine engel olarak ısı kaybını önlüyor.


DuPont Tyvek cephe sistemleri, bina ömrü boyunca...