21 / 05 / 2024

dupont yeni buhar kesici ürün

dupont yeni buhar kesici ürün

Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

A101'de mikser 3800 TL’ye, buhar kazanlı ütü 4200 TL’ye, şarjlı dikey süpürge 2900 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken, 27 Nisan’a özel mikser 3800 TL’ye, buhar kazanlı ütü 4200 TL’ye, şarjlı dikey süpürge 2900 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips'te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kırışmış,giyilemez vaziyette olan kıyafetler için yeni  teknolojisiyle Philips buhar kazanlı ütü, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Otomatik kapanma,güvenli taşıma kilidi,etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi buhar kazanlı ütü merak konusu oluyor. 

Kripto para piyasasında yeni vurgun: Hecoin!

Türkiye'de çok sayıda kripto para yatırımcısını mağdur eden Thodex vurgununun ardından yeni bir dolandırıcılık vakası yaşandı. Hecoin ile çok sayıda kullanıcının parası buhar oldu. 

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları konutların cephelerine bağlı olarak değişiyor. 4 blok halinde inşa edilen projede kapalı yüzme havuzu, buhar odası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont su yalıtım örtüleri ile enerji tasarrufu sağlıyor!

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

DuPont Tyvek UV Façade ile ahşap giydirmeli yapılarda güvenilir koruma!

DuPont™ Tyvek® UV Façade, İngiltere Bristol’de çağdaş ve sürdürülebilir ahşap giydirmeli yeni bir yapıda koruma sağlıyor.

DuPont Yapı Çözümleri 21 Nisan'da 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Yapı ve inşaat sektörleri için bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren DuPont Yapı Çözümleri yeni buluşu DeepColour Technology ile üretilen kahverengi serisi ilk kez 38. Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Dupont 37. Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Siemens’in yeni buhar istasyonlu ütüsü ile kumaşta parlamaya son!

Siemens Ev Aletleri’nin buhar istasyonlu yeni ütüsü, piyasanın en güçlü buhar istasyonlu ütüsü* olamasının yanı sıra yenilikçi özellikleri ile de ütü yapmayı zahmet olmaktan çıkarıyor.

DuPont yapılar için alev geciktirici yalıtım örtüleri üretiyor!

DuPont, yapı sektörü için geliştirdiği yeni özelliklere sahip patentli teknoloji ile yapıların korunması konusunda insan hayatını korumaya ve maddi hasarların azaltılmasına yönelik önemli bir adım daha attı. ..

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

dupont yeni buhar kesici ürün Haberi

dupont yeni buhar kesici ürün


Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Sektörde kaliteleri ve performanslarıyla bilinen DuPont™ Corian®, DuPont™ Tyvek® , DuPont™ AirGuard®, DuPont™ Typar® ve DuPont™ Plantex® gibi yenilikçi ürünlerin yer alacağı fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


DuPont her yıl yaklaşık 1,4 milyar dolarlık bütçesini AR-GE faaliyetlerine ayırıyor ve insanların hayatlarını daha iyi, daha sağlıklı ve daha güvenli yaşaması için bilim yoluyla çözümler üretiyor. Günümüzde yapı sektöründe yeniliğe ve verimliliğe artan talebe paralel olarak yaptığı yatırımlar sayesinde bilime dayalı ürettiği yenilikçi ürünleriyle hizmet etmeye devam eden DuPont, fuarda özellikle tasarım ve mimarlık alanında öncü solid yüzey malzemesi DuPont™ Corian® ve yangın güvenliğine yeni bir standart getiren...