08 / 05 / 2024

Duravit bayilikleri

Duravit bayilikleri

Duravit Türkiye, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu'ya bayilik vererek büyümeyi hedefliyor. Bu yıl 10 bayilik daha vereceklerini söyleyen Ülke, bayiler için aylık 750 bin TL ciro hedeflediklerini belirtiyor.

Dikkat! O otomobil ithalatçıları ve satıcıları için şok karar!

Türkiye’de otomotiv sektöründe ithalat yapan münferit şirketler ile bunların bayilikleri için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Buna göre yurt dışından otomobil ithalatı yapanlar ve bayiler için teminat şartı geldi. Peki bu teminatın miktarı ne kadar olacak ve karar ne za

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Vakko, bayilikleri iptal ediyor!

Türkiye'de marka denince ilk akla gelen isimlerden biri hiç kuşkusuz Vakko'dur. Vitali ve Alber adlı iki kardeşin isimlerinin baş harflerini ve Hakko soyadının 'kko' kısmını birleştirerek oluşturduğu bir marka, kardeşler tarafından Şapka Devrimi'nin ardından 1934 yılında Şen Şapka adı ile kuruldu.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Duravit'ten erişilebilir banyo tasarımları!

Banyolar uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğundan, ileriyi düşünmek ve gelecekteki ihtiyaçları dikkate almak daha da önemli.Sık sık kullanılan bu alana önden kolaylıkla erişilebilmelidir ve alanın kullanımı ayrıca güvenli olmalı.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Duravit 2015'te 10 bayilik daha verecek!

Duravit Türkiye, ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu'ya bayilik vererek büyümeyi hedefliyor. Bu yıl 10 bayilik daha vereceklerini söyleyen Ülke, bayiler için aylık 750 bin TL ciro hedeflediklerini belirtiyor.

Alman Duravit lüks banyolarda büyümeyi hedefliyor!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda % 40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı.

Markalı inşaat büyüdü ‘lüks’ banyolara girdi!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda %40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı

Alman markası Duravit Doğu'ya açılıyor!

Alman Duravit, üst gelir grubuna hitap eden banyo ve vitrifiye ürünlerini Doğu'ya da taşıyacak. Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, "Bölgedeki tüketim talebi artıyor. Diyarbakır, Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi birçok ile yayılacağız" dedi..

Duravit bayilikleri Haberi

Duravit bayilikleri

DOĞU İLLERİ ÖNCELİKLİ  

Şu an Türkiye genelinde 36 bayisi bulunan Duravit Türkiye, bu yıl 10 adet daha yeni bayilik verecek. Duravit'in iş modeli için en az 150 metrekare büyüklüğünde bir showroom gerekiyor.Duravit tabela, banka teminatı ve DBS'ye (doğrudan borçlanma sistemi) dahil olmak aranan diğer şartlar. 300 bin TL civarında showroom dekorasyon gideri ve bir o kadar da sergilenecek ürün gideri yatırım maliyet kalemlerini oluşturuyor. Müfit Ülke, "Bayiler için hedeflediğimiz en düşük ciro sınırımız 500 bin TL. Minimum 750 bin TL ciro hedefliyoruz" diyor. Satışlarının yüzde 70'inin konut ve otel projelerine yapıldığını belirten Müfit Ülke, Türkiye'nin doğu ve güneydoğusunda da kaliteli konsept inşaat projelerine imza atıldığını ifade ediyor. Ülke, yeni iş planlarına ilişkin olarak şunları söylüyor: "Bu yıl ilk iş...