12 / 05 / 2024

Durmuş Ayvaz

Durmuş Ayvaz

Akademik seviyede din görevlisi yetiştirmeyi planlayan Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin en büyük din eğitimi kompleksini Bursa'da kuruyor. Hazine'ye ait 150 dekarlık alana 10 farklı bina inşa edilerek dev bir külliye oluşturuluyor.

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Durmuş Döven: BİST'ten çıkmak gibi bir planımız yok!

Reysaş Lojistik ve Reysaş GYO şirketleriyle BİST'te işlem gören Reysaş Grubu, 2020 için 1,3 milyar TL'lik ciro hedefi belirledi. Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şirketin borsadan çıkacağı söylentilerine karşılık, BİST'ten ayrılmayacaklarını söylüyor.

Sebahattin Durmuş Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı personellerinden Sebahattin Durmuş, Özderici GYO'dan ayrıldı.

Durmuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samer Durmush ve Mahmood Durmush ortaklığında kuruldu. 

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğlu Proje İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Durmuşoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Durmuş Ayvaz Haberi

Durmuş Ayvaz


Akademik seviyede din görevlisi yetiştirmeyi planlayan Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin en büyük din eğitimi kompleksini Bursa'da kuruyor. Nilüfer Müftüsü Durmuş Ayvaz'ın katkıları ile Doğanköy'de köy tüzel kişiliği ile Hazine'ye ait 150 dekarlık alana 10 farklı bina inşa edilerek dev bir külliye oluşturuluyor. Külliyede cami ve Kur'an kurslarını hayırseverler, Diyanet Akademisi ve yurdunu Diyanet İşleri Başkanlığı, kapalı spor salonu ve açık spor tesislerini Büyükşehir Belediyesi inşa edecek. Nilüfer Müftüsü Durmuş Ayvaz, bu yıl temmuz ayında temeli atılan külliyede 2 bin 500 metre kare alan üzerine oturan Kur'an kursu inşaatlarının hızla yükseldiğini söyledi. 


YARDIMA DAVET 


Türkiye'nin ve Balkanlar başta olmak üzere kardeş toplulukların din görevlisi ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen külliyenin mimari projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KİPTAŞ inşaat şirketi tarafından çizildi. Doğanköy...