02 / 05 / 2024

Dursun Mirza kim

Dursun Mirza kim

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza kimdir? Dursun Mirza, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dursun Mirza, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Dursun Mirza...

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

Bandırma'daki tarihi binalar yeniden hayat bulacak!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik’te restore edilmesi planlanan tarihi evleri gezdi.

Bandırma'nın Ayyıldız Mahallesi'nde değişim başlıyor!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Bandırma 17 Eylül Stadı ne zaman açılacak?

17 Eylül Stadın'da Bandırma Belediyesi çalışmalarını yerinde inceleyen Dursun Mirza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Bandırma General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor!

General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza General Balcı Çamlığı ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Bandırma Misakça Camisi yenilenecek!

1950'li yıllarda yapılan Misakça Camisi, gece saatlerinde meydana gelen yangının ardından kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde incelemelerde bulunmak için Misakça’ya giden Belediye Başkanı Dursun Mirza, durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Dursun Mirza Bandırma projelerini anlattı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza meclis olağanüstü toplantımızda Belediye’nin proje üretmediğine yönelik bir takım eleştiriler olmuştu. Bu meclisimizde bu projeleri ana hatlarıyla tanıtmak ve bilgi vermek istiyorum” dedi.

Bandırma Grand Asya ihalesi iptal edildi!

Bandırma Belediyesi Kasım Ayı Olağanüstü Meclis oturumu gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasında Belediye Başkanı Dursun Mirza, Mülkiyetinin yarısı Belediyemize ait olan Otel Payının satışı kapsayan ihaleyi onaylamama kararı aldığını söyledi.

Dursun Mirza kim Haberi

Dursun Mirza kim

Dursun Mirza kimdir?

Dursun Mirza, 1955 yılında Bandırma' da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bandırma’da tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.


Demokrasi ve Cumhuriyet sevdasıyla, öğrencilik yıllarından itibaren emek ve hak kavgasının, siyasal mücadelenin içinde oldu.


20 yılı aşan siyasal yaşamını, ülkemizin ve Bandırmanın sorunlarının çözümüne yönelik düşünce ve eylemlerle sürdürdü.


1994-1999 döneminde Bandırma Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 5 yıl CHP Bandırma İlçe Başkanlığını yürüttü.


Değişik zamanlarda CHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kurultay Delegeliklerinde bulundu.


2009-2014 döneminde tekrar Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Bu dönemde ayrıca 5 yıl boyunca Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.


CHP Belediye Başkan Adayı olarak katıldığı 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimler sonucu Bandırma Belediye Başkanlığı’na seçildi.


Ortopedi doktoru olan bir erkek çocuk...