28 / 04 / 2024

Dursunbey Belediyesi

Dursunbey Belediyesi

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Dursunbey OSB'ye 18 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Balıkesir Dursunbey Sanayi yolu genişletiliyor!

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde özellikle tonajlı araçların kullanıldığı ve darlığı sebebi ile zorluk çekilen sanayi yolu Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmeye başladı.

Balıkesir Dursunbey Belediyesi'nden kırsal bölgelere tip proje desteği!

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Dursunbey Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

Dursunbey Devlet Hastanesi hizmete açılıyor. Yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinde de son aşamaya gelinen hastanenin taşıma işleri Dursunbey Belediyesi ve Hastane çalışanları tarafından bugün başladı.

Çine Belediyesi'nin ihalesini İlhan Gider kazandı

Çine Belediyesi'nin sosyal tesis binası inşaat ihalesini İlhan Gider kazandı

Şişli Belediyesi ve Sinpaş Şişli'ye sanat parkları yapacak!

Sinpaş A.Ş. ve şişli Belediyesi, uzun soluklu bir projeyi hayata geçiriyor...

Kadıköy Belediyesi'nden satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 adet arsa satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Kadıköy Belediyesi arsa satacak!

Kadıköy Belediyesi 8 bin 73 metrekare arsa satacak

Dursunbey Belediyesi Haberi

Dursunbey Belediyesi

Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.


6360 sayılı Büyükşehir kanunu uyarınca köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde imar planı kapsamı dışında kalan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere Dursunbey Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dört adet tip ev projesi hazırlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.


Tip Ev Projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, “ Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen ve imar planı olmayan mahallelerimizde uygulanmak üzere belediyemiz tarafından dört değişik konut projesi hazırlandı. Kırsal mahallelerimizde arsalarına konut yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu projeleri Belediyemizden temin edebilirler. Mahallelerimize ev yapmak isteyen vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurarak bu projelerden kendilerine uygun olanı seçibilerler”...