09 / 05 / 2024

Duru Gyd Gayrimenkul iletişim

Duru Gyd Gayrimenkul iletişim

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası duruşması 17 Nisan'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 17 Nisan 2020 tarihine ertelenmesine karar verildi...

İhlas Gayrimenkul'ün davası reddedildi!

İhlas Gayrimenkul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 5, 6 ve 7 nolu kararların iptali için dava açtı. Bugün gerçekleşen duruşmada davanın reddine karar verildi.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşması 26 Aralık'ta!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici davasının bir sonraki duruşma tarihin 26 Aralık 2019 olarak belirlendi...

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Kardaş tarafından kuruldu.

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 2 Temmuz'da!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının bir sonraki duruşma tarihi 2 Temmuz 2019 olarak belirlendi...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Akiş GYO sorumluluk davasının duruşması 21 Kasım'da!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan sorumluluk davasının bir sonraki duruşması 21 Kasım'da yapılacak...

Duru Gyd Gayrimenkul iletişim Haberi

Duru Gyd Gayrimenkul iletişim

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle sitelerplazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkullerş almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm...