01 / 05 / 2024

Düş Patikası Turizm adres

Düş Patikası Turizm adres

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi, Duygu Ataç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Beyoğlu, Sekban Han'da kuruldu.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alobaıdı Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam M S M Alobaıdı tarafından kuruldu.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Born Dış Ticaret Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Yavuz İnce tarafından kuruldu.

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Dılman Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dılman Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Öztürk tarafından kuruldu. 

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Fırsatçılar Türkiye'deki otelleri 'ölü fiyatına' almak istiyor!

Dünya Turizm Örgütü’ne göre turizm hareketi 2022 yılında tekrar normale dönecek TÜROB Başkanı Müberra Eresi Pandemi olmasaydı 2020’de belki dünyanın ilk 3 destinasyonu arasına oturabilecek..

Kurban Bayramı yazlık talebini artırdı!

Yaklaşan Kurban Bayramı ile yazlık ev talebi arttı. Dört günlük bayram dönemi turizm beldelerini hareketlendiriyor.

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çakır tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Düş Patikası Turizm adres Haberi

Düş Patikası Turizm adres

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi, Duygu Ataç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...