06 / 05 / 2024

düşük kredi faiz oranları

düşük kredi faiz oranları

İş Yatırım, hazırladığı strateji raporunda düşük faiz ortamından en çok yararlanacak sektörleri inceliyor. Banka, GYO’lar bu anlamda öne çıkarken, havacılık ve madencilik hızlı büyümesiyle dikkat çekiyor.

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Opel'den Nisan 2024'ün ilk kampanyası geldi! Düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni ve indirimli fiyatları şaşırttı! 

Otomotiv devi Opel tarafından açıklanan Nisan 2024 fiyat listesi kapsamında en sevilen modeller arasında yer alan Opel Crossland'in de yeni fiyatları belli oldu. İşte düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni fiyatları...

Dünya Bankası ile 18 milyar dolarlık kredi anlaşması yapıldı: 165 bin ev ve emekliye zam yapılabilir!

Dünya Bankası ile yürürlüğe alınan 18 milyar dolarlık kredi anlaşması kapsamında neler yapılabilir? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

O bankadan stratejik konut kredisi hamlesi! En düşük faiz oranlarıyla konut kredi piyasasında ön sıraya yerleşti!

Bank of India, daha fazla müşteri çekebilmek için, stratejik bir konut kredisi hamlesi yaptı. Müşterilere, son derece düşük faizli konut kredisi sunmaya başladı.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Acil nakde ihtiyacı olanlar artık kredi çekemiyor! Faizler zirveye oynuyor

Kredi faizleri son dönemde fırladı. İhtiyaç kredisinde 70 bin lira üst sınırının devam ettiği ifade edilirken, kredi faiz oranları ise yıllık yüzde 61’in üzerine yükseldi.

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz kampanyası sunuluyor. Peki Opel Combo Cargo'nun Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte son dakika Combo Cargo fiyatları...

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Opel Corsa'ya yine tek kuruş zam gelmedi! İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Ekim 2023 fiyatları!

En çok satan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya yine tek kuruş zam gelmedi. Peki Corsa'nın Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Ekim 2023 fiyatları...

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

düşük kredi faiz oranları Haberi

düşük kredi faiz oranları


Bankalar ve GYO’ların düşük faiz ortamından en çok yararlanacak sektörler olduğunu ifade eden İş Yatınm, bu konuda favori hisselerini yorumluyor. Havacılık ve madencilik sektöründe de hızlı büyümeye dikkat çekiyor. Raporun ayrıntıları şöyle:


“Kredilerde özellikle tüketici segmentindeki ivmelenme, ücret ve ko¬misyon gelirlerinde baz etkisi nedeniyle beklenen artışlar, net faiz marjında beklenen daralmaya rağmen net kârın büyümesinde etken olacak temel faktörler. TCMB’nin beklenenden önce kredi büyümesini yavaşlatmak amacıyla TL rezerv karşılıklannda artışa gitmesi bankalar ile ilgili olumlu görüşümüzün önündeki temel riski oluşturuyor. Son açıklanan rakamlara göre son 13 haftanın yılıklandırılmış kredi büyümesi yüzde 19'a yükselmiş durumda, tüketici kredilerinde ise bu oran yüzde 21 düzeyinde.


FAİZ ETKİSİ

2012 yılının tamamında ise toplam kredi büyümesi yüzde 16 olarak gerçekleşti. Mevcut büyüme dinamiğinin TCMB’nin kredi büyümesine müdahale...