20 / 05 / 2024

düşük maliyetli uçuşlar

düşük maliyetli uçuşlar

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli, düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları'yla (THY) ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi...

AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattığını duyurdu!

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki olan AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenlediğini kaydetti.

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

A101'de 12'lı tuvalet kağıdı 65 TL'ye, 1 kg çay 125 TL'ye, ayçiçek yağı 170 TL'ye satılacak! A101 2 Aralık kataloğu

A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler 2-8 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. A101 2 Aralık kataloğu fiyat listesi...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Yüksek kiralardan kaçan vatandaşlar bu illere göç ediyor! İşte kira fiyatlarının düşük olduğu iller!

Son zamanlarda artan kira fiyatları karşısında ezilen kiracılar daha uygun fiyatlı ev aramaya başladı. Özellikle büyük şehirlerde ucuz kirayı bırakın ev bulmak zor hale geldi. Vatandaşlar da kirası daha uygun olan illere göç etmeye başladı. 

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Emekliler müjde! 'Ekim ayında emekli maaşlarına zam gelebilir 'En düşük emekli maaşı 7.500 TL!

Temmuz ayı itibarıyla emeklilerin yüzde 25 zamlı maaşları hesaplarına yattı. Ancak kök maaşı düşük olanların maaşları 7.500 TL'ye tamamlandı. Bu durumdan memnun olmayan emekliler şikayetlerini ifade ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram ekim ayını işaret etti.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Bekçi maaşına zam geldi mi? 2023 en düşük bekçi maaşları ne kadar?

Memur maaş zamlarıyla birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplanacak. Bu kapsamda bekçi maaşlarının da artması bekleniyor. Peki, en düşük bekçi maaşı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

düşük maliyetli uçuşlar Haberi

düşük maliyetli uçuşlar

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli, düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları'yla (THY) ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi. Geçen ay kâr uyarısı yapan Lufthansa'nın yatırımcılar için çekiciliğini artırmayı amaçlayan faaliyet planını açıklayan CEO Spohr, bu plan sayesinde Ortadoğu ülkelerinin hava yollarının yanı sıra düşük fiyatlı uçuş düzenleyen havacılık şirketleriyle de rekabet etmeyi hedeflediklerini...