06 / 05 / 2024

düşük proteinli otel

düşük proteinli otel

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Otele gidemeyen tanıdık evinde konakladı!

TÜİK'in verilerine göre 2023 yılının ikinci çeyreğinde yurt içinde 13 milyon 639 bin kişi seyahate çıkarken turizm harcamalarında yıllık yüzde 142,5 artış kaydedildi. 71 milyon geceleme tanıdık evlerinde gerçekleşirken, otel geceleme sayısı 8 milyonda kaldı.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Türkiye Avrupa'nın en düşük otel doluluk oranına sahip ülke oldu!

Türkiye’nin çevresindeki karışıklıklar birçok sektörde olduğu gibi turizme de fatura çıkarıyor. Türkiye, yüzde 63.8 ile İsrail’in ardından Avrupa’nın en düşük otel doluluk oranına sahip ülkesi oldu.

1945 yılında belediye Taksim'e büyük bir otel yaptıracakmış!

1945 yılında İstanbul Belediyesi Taksim'de büyük bir otel yaptırmaya karar vermiş. 2. Dünya Savaşı sonrası şehre çok sayıda turist geleceğini ancak yetecek kadar otel bulunmadığını düşünmüşler.

Denizli Doğa Termal Sağlık-Spa Otel 10 milyon dolara mal oldu!

Denizli’nin Karahayıt bölgesinde kentsel dönüşümle birlikte yeni yapılar yükselmeye başladı. Doğa Termal Sağlık-Spa Otel, Anadolu turizminin önemli merkezlerinden olan Denizli’nin Karahayıt bölgesindeki otelini basın mensuplarına gezdirdi...

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevrecilerden tepki!

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi. MÇD yetkilileri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine Marmaris Belediyeler Birliği (Mariç-Belbir) Katı Atık Depolama Tesisi'ne giden yolda inceleme yaptı

Ödük Vadisi'ne yapılacak 3 HES iptal edildi!

Tortum'da Ödük Vadisi Katıklı Çayı üzerinde 3 ayrı Hidro Elektrik Santralı (HES) yapılması, Erzurum 2'nci İdare Mahkemesi'nce iptal edildi. Hidro Elektrik Santralı yapımını engellemek için 2011 yılından beri uğraşılıyor.

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi!

Marmaris Çevrecileri Derneği yetkilileri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine Asparan ve Yeşilbelde mevkilerindeki ormanlık alanlarda incelemelerde bulundu. Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi.

Çemaş Döküm Sanayi 23 Ağustos genel kurul toplantısı tescillendi!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş'nin bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre 23 Ağustos genel kurul toplantısı tescillendi. Çemaş Döküm Sanayi A.Ş'nin yaptığı açıklama haberimizde yer alıyor...

Uşak Düşkünler Evi hizmete açılıyor!

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor.

düşük proteinli otel Haberi

düşük proteinli otel

Proje kapsamında otelde konaklama deneyimini yaşayacak PKU hastaları için özel yemek bölümünde ‘düşük proteinli yiyecekler’ yer alacak. Projenin tanıtımı ve PKU Ulusal Farkındalık Günü dolayısıyla Rixos Sungate’te, 01 Haziran’da PKU’lu birey ve ailelerin misafir edildiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Rixos Sungate Genel Müdür Yardımcısı Onur Özdiker, Rixos Hotels olarak turizm sektöründe yeni bir uygulamayı başlattıklarını belirtti. Özdiker, “Fenilketonüri (PKU) hastalığı ve PKU’lu bireylerin sorunlarına karşı farkındalık oluşturmak, sosyal yaşam alanlarının yaygınlaşmasını sağlamak için hastaların yaşam boyu uygulayacakları diyeti Rixos Hotels bünyesinde ve Rixos hizmet kalitesiyle sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AKİŞMER TTM’nin Müdürü Prof. Dr. Ayşe Boztosun da, “Bu proje, Antalya bölgesinde Üniversite - İş Dünyası işbirliğinin en güzel örneklerinden biridir” dedi....