02 / 05 / 2024

Duygu Erten Çedbik İletişim

Duygu Erten Çedbik İletişim

ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Duygu Erten, Turkeco İnşaat ve Enerji Ltd. CEO'sudur. DGNB, LEED ve BREEAM ve yerleşme sertifikasyonlarının yanısıra LEED Faculty lisansına sahip tek profesyoneldir. Peki Duygu Erten kimdir? İşte biyografisi...

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında?

1976'dan beri Eczacıbaşı Topluluğu'na bağlı şirketlerde görev alan ve Eczacıbaşı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Rönesans'ın Duygu Paylaşım Evi depremzede 416 çocuğa destek verdi!

İzmir'de depremden etkilenen çocuklara yardımcı olmak için kurulan Duygu Paylaşım Evi, depremzede 416 çocuğa psikolojik destek verdi.

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

İsmail Erten Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada İsmail Erten'in  Avrasya GYO genel müdürlük görevine atandığını duyurdu.

Duygu Şarışın evi terk etti!

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi oyuncu Duygu Şarışın, yaşadıkları tartışma sonrası birlikte oturdukları Zekeriyaköy’deki evi terk etti.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Duygu Erten Çedbik İletişim Haberi

Duygu Erten Çedbik İletişim

Duygu Erten kimdir?


Dr. Duygu Erten, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı ve eş-kurucusudur. 2007-2013 yılları arasında derneğin Dış İlişkilerinden sorumlu YK üyesi olarak görev yapmıştır. 


2012 yılında global sürdürülebilirlik hareketine yaptığı katkılar ve ÇEDBİK’in kurulmasında yaptığı çalışmalardan dolayı “Dünya Yeşil Binalar Konseyi Başkanlık Ödülü” almıştır. Derneğin çalışmaları içinde bugün okula başlayan her neslin yeşil bir okuldan mezun olmasını hedefleyen “Yeşil Okullar” projesi Erten’in, ÇEDBİK adına Cape Town’da imzaladığı ve tutkuyla sarıldığı bir projedir. 


Gelişmekte olan ülkelerin sertifika sistemleri için çalışan “Uluslararası Sosyo-Ekonomik Kategori Komitesi (IAP), Kurulu , Avrupa Komisyonu 7. Çerçeve Programı Araştırma ve Teknik Geliştirme Komitesi üyesi, “Clinton İklim Girişimi” Projesinin İstanbul direktörlüğü, Bayındırlık Bakanlığı “Enerji ve Sürdürülebilirlik Şurası” üyelikleri yapmış ve kamu stratejilerinin yeşil binaları kapsamalarına destek vermiştir. 


Boğaziçi Üniversitesi...