02 / 05 / 2024

Duygu Yapı Kimin

Duygu Yapı Kimin

Duygu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahim Duygu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armar Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Duygu Armağan tarafından kuruldu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Orduy Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orduy Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan   Duygu tarafından kuruldu. 

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Telci tarafından kuruldu. 

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brt Profil İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Zafer İçduygu tarafından kuruldu. 

Duygu Yapı Kimin Haberi

Duygu Yapı Kimin


Duygu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Duygu ortaklığında kuruldu. 


Duygu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Duygu Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Hürriyet Mah.Atatürk 2 Cad. No.110 A/1...