16 / 07 / 2024

Düzçam Göleti çalışmaları

Düzçam Göleti çalışmaları

Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından 8 milyon 976 bin 440 TL bedelle ihale edilen Karabük merkez Düzçam göletinde, çalışmalar hızla devam ediyor.

Hacıosman'daki ruhsatsız çürük otelde çalışmalar yeniden başladı!

Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi Hacıosman'daki ruhsatsız çürük otelde çalışmalar yeniden başladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Memurlara Temmuz'da yapılacak zam tutarı belli oldu! 3600 ek gösterge çalışmasıyla 14 bin lirayı aşacak

Milyonlarca memurun maşlarında ek artışlar sağlayacak 3600 ek gösterge çalışmalarından son düzlüğe girildi. Memurlar 3600 ek göstergenin çalışma barışını bozacak şekilde yasalaşmasından endişe ediyor. Öte yandan düzenlemeyle maaşlara yansıyacak zam oranı belli oldu.

Hükümetin 3600 ek gösterge çalışmasındaki maaş detayı ortaya çıktı! Devletin iki numaralı ismi açıkladı

Hükümet öğretmen, polis, hemşire din görevlisi gibi memurları ilgilendiren 3600 ek gösterge çalışmalarında sona doğru yaklaştı. Hemşireler, diğer sağlık bilimi lisansiyerleri de 3600 ek gösterge kapsamı içine alınacak. Çalışmadaki son durumu Binali Yıldırım açıkladı.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Türkiye genelinde ve İzmir'de Bakanlığa ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 39 ilçeden kentsel dönüşüm strateji belgesini hazırlamasını talep etti.  Aradan geçen toplam 2 senede yalnızca 9 ilçe harekete geçti...

Kamu binalarının depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları TBMM'de!

Kamuya ait binaların depreme karşı güçlendirilmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Yapı denetim sistemiyle 2001 yılından günümüze 800 bin binayı denetlediklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da bakanlık olarak sahada 118 bin 500 konutun dönüşümü için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

Düzçam Göleti çalışmaları Haberi

Düzçam Göleti çalışmaları

Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından 8 milyon 976 bin 440 TL bedelle ihale edilen Karabük merkez Düzçam göletinde, çalışmalar hızla devam ediyor. Gölet inşaatını gerçekleştirecek olan firma yetkilisi Kamuran Yaşar, “Düzçam Göleti projesi yöre insanımızda büyük bir heyecan uyandırmıştır.çalışmalarımıza başladığımız günlerden itibaren DSİ yetkilileri yanısıra vatandaşlarımız da çalışmalarımızı yakından takip etmektedirler.Göletin yapımı tamamlandığında istihdam ve gelir artışı ile ekonomiye katkısı ve yörede yaşayanların yaşam seviyesinin yükseltileceği düşünüldüğünde yöre insanının heyecanına hak veriyoruz” dedi. Su toplama alanına ulaşım amaçlı yapılan tünelin 250 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğinde olduğunu belirten Yaşar, “Yol sorunumuz tünel ile birlikte çözdü. Böylelikle inşaat alanındaki hafriyatı bir an önce tamamlayıp, gölet sıyırma kazıları ve dolgularına başlayabileceğiz.2016 yılı içersinde göletin tamamlanması için çalışmalarımız hızla...