04 / 05 / 2024

düzce 5 yıldızlı otel

düzce 5 yıldızlı otel

Düzce'nin ilk beş yıldızlı oteli Sky Tower Hotel, hizmete girdi. Karadeniz turizmini hareketlendirecek Sky Tower Hotel, 72 milyon dolarlık yatırımla açıldı...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi geliyor!

Antalya'nın Aksu ilçesine devlet hastanesi yapılması için Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazi Sağlık Bakanlığı'na tahsisi gerçekleştirilmişti. Antalya’ya 5 yıldızlı devlet hastanesi inşa edilecek. 

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Dünyanın ilk 5 yıldızlı hapishanesi inşa edildi!

Danimarka'nın Gundslev şehrindeki Storstrom Hapishanesi'ne "Dünyanın ilk 5 yıldızlı hapishanesi" benzetmesi yapıldı. Hapishanesi için 110 milyon euro harcandı.

Mimar Leyla Doğrular'a 5 yıldızlı ödül!

Aykuthall Architectural Interiors'ın kurucusu Mimar Leyla Doğrular, European Property Awards'tan 5 yıldızlı ödül kazandı.

5 yıldızlı yurt kiraları 6 bin 76 lira!

Okul döneminin yaklaşmasıyla üniversitelilerin yurt telaşı başladı. Her bütçeye uygun yurt bulunurken, 5 yıldızlı hizmet verenlerin fiyatı dudak uçuklatıyor.

Highway AVM'nin arazisine 5 yıldızlı termal otel!

Highway arazisi içinde bize ait olan bir bölgede, 5 yıldızlı 450 odalı, 1000 yataklı ve 10 bin kişilik kongre turizm düzenlenebilecek termal otel projesi için çalışmaları devam ediyor.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Rize Alipaşa'da 5 yıldızlı otel yaptırılacak!

Rize İl Özel İdaresi, Rize'nin Alipaşa İlçesi'nde 5 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yaptıracak. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacak otelin 49 yıl süreyle kiralanması ihalesi 29 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

düzce 5 yıldızlı otel Haberi

düzce 5 yıldızlı otel

Karadeniz Bölgesi'nin en kapsamlı ve en büyük tesisi Sky Tower Hotel hizmete girdi. Akçakoca'da 72 milyon dolarlık yatırımla açılan Sky Tower Hotel, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük yatırımı özelliğini taşıyor. Bölgedeki turizmin gelişmesi için şimdiden çekim merkezi haline gelen otel, Türkiye'nin en kapsamlı SPA tesisiyle iyi yaşam turizminde önemli bir oyuncu adayı. Otel, 600'er kişilik iki kongre salonu ve bin 100 kişilik konferans salonuyla kongre turizminde de öne çıkıyor.


Sky Tower Hotel açılalı henüz 4 ay olmasına rağmen 20 bin turisti ağırladı. Şubat sonuna kadar yüzde 100 doluluğa ulaşan otel, bölgedeki turizmi de hareketlendirdi. Sky Tower Hotel, 200'ün üzerinde kişiye de istihdam sağlayarak bölge ekonomisi için katma değer oluşturdu. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de ağırlamaya hazırlanan Sky Tower Hotel,...