07 / 05 / 2024

Düzce ağustos konut satışı

Düzce ağustos konut satışı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Düzce'de Ağustos ayında 580 konut satıldı.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Gram altın uçurumun dibini boyladı! Altın fiyatlarında dev düşüş! 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları sert bir düşüş kaydetti. Sabah saatlerinde gram altın 1.684 lira seviyesindeyken, 750 baz puanlık artışın ardından 1.594 liraya kadar geriledi.  Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Konut satışlarında büyük düşüş! Ağustos'ta 123 bin konut satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Ağustos'ta bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 12,7 azaldı ve 123 bin 491 oldu.

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Ayçiçek üreticilerinden sevindiren haber! Fiyatlara nasıl yansıdı? 27 Ağustos 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Türkiye'nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden Trakya'da çiftçiler, yüksek verim elde etti. Ayçiçek yağı fiyatlarına da yansıması beklenen yüksek verim, vatandaşları sevindirdi. İşte, 27 Ağustos 2022 ayçiçek yağı fiyat listesi…

Bugün demir fiyatları düştü! Konut fiyatları ucuzlayacak mı? 11 Ağustos 2022 demir fiyatları ne kadar?

Demir fiyatlarında ani iniş çıkışlar hafta boyunca devam etti. Bugün demir fiyatları düştü. Peki bugün 1 ton demir ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç TL? İşte 11 Ağustos 2022 demir fiyatları...

TOKİ'den Düzce'ye ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez Beyciler Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Düzce'de 63 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 yeni konut hayata geçirecek.

Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 94. sayısı yayınlandı. Peki Ağustos 2021'de konut sektöründe neler yaşandı?

Düzce ağustos konut satışı Haberi

Düzce ağustos konut satışı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Ağustos ayı konut Satış İstatistikleri açıklandı. Açıklanan verilere göre Düzce'de Ağustos ayonda 580 konut satışı gerçekleştirildi. 


Düzce'de 2017 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre konut satış rakamları yüzde 4,7 oranında arttı. 


Düzce’de 580, Kocaeli’de 3 bin 26, Sakarya’da 2 bin 45, Bolu’da 666, Yalova’da ise bin 5 konutun şatışı...