18 / 05 / 2024

Düzce Atatürk Bulvarı yenileme

Düzce Atatürk Bulvarı yenileme

Düzce Belediyesi bulvarlardaki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Atatürk bulvarında yapılan asfalta hazırlık çalışmaları tamamlandı. Çok kısa bir süre içinde caddeye bazalt türünde asfalt serilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Düzce'de inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Düzce Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi'nde inşaat çöktü, yaşanan çökme sonucunda iki işçi yaralandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Atatürk Havalimanı nasıl dönüştürülebilir?

ULI Türkiye tarafından düzenlenen ve konusunda uzman kişilerin katıldığı forumda, ‘Atatürk Havalimanı Nasıl Dönüştürülebilir?’ sorusu konuşuldu.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Atatürk Havalimanı'nda dev dönüşüm başlıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nın ne olarak kullanılacağı merak konusu oldu. Ciddi bir dönüşümün başladığı havaalanında 12 milyon metrekarelik arazi millet bahçesi olarak kullanılacak.

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Düzce Atatürk Bulvarı yenileme Haberi

Düzce Atatürk Bulvarı yenileme


Düzce Belediyesi asfalt ve yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı da bazalt asfalta hazırlandı. Hazırlık çalışmalarının tamamlanması ile birlikte cadde boyunca bazalt türünde asfalt serilecek. Bazalt türü asfalt koyu rengi ve aşınmaya karşı dayanıklılığı ile biliniyor. Bu sebeplerle başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde kullanılan bazalt asfalt Düzce’nin de önemli noktalarına da seriliyor.




Düzce...