18 / 07 / 2024

düzce atık su kazısı

düzce atık su kazısı

Düzce’de Cumhuriyet Mahallesi’nde iş makinesiyle kanalizasyon çalışması yapan belediye ekipleri, 6 metre derinlikte bir insan kafatası ile yaklaşık 3 metre uzunluk, 1 metre ene sahip üzeri kapalı taş kalıntıya rastladı.

İzmir'de su ve atık su tarifelerine zam geldi!

İzmir'de su ve atık su tarifelerinde bulunan ücretlerde düzenleme kaydedilerek birinci kademe olan 0-4 metreküp arası tüketim haricindeki tüketime yüzde 45 oranında zam yapıldığı kaydedildi.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

düzce atık su kazısı Haberi

düzce atık su kazısı

Düzce’de Cumhuriyet Mahallesi’nde iş makinesiyle kanalizasyon çalışması yapan belediye ekipleri, 6 metre derinlikte bir insan kafatası ile yaklaşık 3 metre uzunluk, 1 metre ene sahip üzeri kapalı taş kalıntıya rastladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü uzmanlarının incelemesinde, kalıntıların Roma dönemine ait bir lahit olduğu belirlendi. Lahdin bulunduğu yerden çıkarılacak ve Konuralp Müzesi uzmanlarınca inceleneceği belirtildi.


Yeniçağ...