17 / 05 / 2024

Düzce atıl işyeri

Düzce atıl işyeri

İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 116 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

İş yeri kira artış oranları Meclis'te! Yüzde 30'la sınırlandırılsın teklifi verildi! 

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, iş yeri kiraları için bir kanun teklifi sundu. Bu kapsamda, iş yeri kiralarının sabitlenmesi öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, otomobil ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olan Fuzul, dayanışma ekonomisi ile 5 bin kişiye özel olarak organizasyon bedelinde tam yüzde 35’e varan indirim fırsatı başlattı. 

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Depozito iade edilmezse ne yapılabilir?

Konut ve çatılı işyeri kiralamalarında depozito verilmesi hakkında usul ve esaslar Türk Borçlar Kanununun 342. maddesinde yer almaktadır. Peki, depozito iade edilmezse ne yapılabilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansı sektörü, tasarruf sahiplerine, borçlanmadan kendileri tarafından seçecekleri ödeme planları sağlayarak konut, taşıt ya da çatılı iş yeri sahibi yapıyor. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektöre ve Birevim'in faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Rize'de kentsel dönüşüm fırsatçılığı! İş yeri kiraları iki kat arttı!

Rize’de kentsel dönüşüm başladı. Yıkılacak binalar için mülk sahipleri ve kiracılardan yıl sonuna kadar dükkanlarını tahliye etmeleri istenince yeni yer aramaya başlayan iş yeri sahipleri kira şoku yaşadı. Dükkanlara olan talep artınca kira fiyatları da iki kat arttı.

Bu ay iş yeri ve konut kiralarına ne kadar zam gelecek?

Güncel düzenlemelere göre işyeri ve konut kiralarındaki artış oranları belli oldu. Enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği kira artış oranları açıklandı. Peki güncel düzenlemelere göre iş yeri ve konut kiralarındaki artış oranları ne oldu?

Düzce'de hayırsever iş adamının desteğiyle inşa edilecek ortaokulun temeli atıldı!

Düzce'de, Milli Eğitim Bakanlığı, belediye ve hayırsever iş insanının desteğiyle inşa edilecek okulun temeli atıldı.

Düzce atıl işyeri Haberi

Düzce atıl işyeri

Düzce’nin Güzelbahçe Mahallesindeki atıl durumdaki kalıcı iş yerlerinin yurt olması için büyük adım atıldı. 


İşyerlerinin öğrenci yurduna dönüştürülmesi işi 6 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin atıl durumdan kurtarılarak yurt olacağı müjdesi verilmişti.


Depremlerin ardından yapılan işyerleri 15 yıldır kaderine terk edilirken, heba olan işyerlerine bir çok kurumun talip olduğu ancak gerekli imkanlar sağlanmayınca kurumların işyerlerini almaktan vazgeçtiği biliniyor. 15 yıldır engeller aşılarak bir türlü değerlendirilemeyen işyerlerine, Düzce’de hem bürokraside hem siyasette yeni dönemin başlamasıyla gerçek anlamda el atıldı. Vali Ali Fidan ve yeni dönem Milletvekillerinin girişimleri ile kalıcı işyerlerinin bir kısmının yurt olması için harekete geçildi.

1999 Depremleri sonrası inşa edilen ve halen metruk durumdaki Kalıcı İşyerleri Düzce’de üniversite öğrencilerinin yurt...