29 / 04 / 2024

Düzce Belediyesi Kasım ayı toplantısı

Düzce Belediyesi Kasım ayı toplantısı

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci birleşimi 12 Kasım 1999 Düzce depremi anma yıldönümü nedeniyle ‘Depremde Hayatlarını Kaybedenler’ için dua ile açıldı.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Konut alımında yeni dönem! Düzenleme 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sahte ilanlara karşı emlak ve otomotiv sektöründe yeni dönemin 1 Kasım'da yürürlüğe gireceğini belirtti. Yeni düzenleme ile sahte ilanların önü kesilecek. 

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 23 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları 23 Kasım 2022 Çarşamba günü bilezik almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün altın bilezik fiyatları düşüşe geçti. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları düştü! 21 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son zamanlarda peş peşe zamlar geldi. Gelen zamların ardından hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Hurda fiyatları düşmeye başladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? 21 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmeleri, şıklığını pekiştirmek isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Altınbaş'ta erkek kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim başladı. Peki altın kol düğmeleri ne kadar? İşte Altınbaş kol düğmesi 9 Kasım 2022 fiyat listesi.

Petrol fiyatlarına Çin etkisi! Brent petrol düşüyor! 7 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Petrol fiyatları bugün, Çin'de "sıfır vaka" politikasına devam edileceğine ilişkin açıklamanın ardından artan talep endişelerinin etkisinden dolayı düşmeye başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Bren petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol varil fiyat listesi 7 Kasım 2022.

Isuzu D-Max'e 100 TL zam geldi! İşte Isuzu D-Max 6 Kasım 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Söz konusu otomobile bu ay 100 TL zam geldi. İşte Isuzu D-Max 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Düzce Belediyesi Kasım ayı toplantısı Haberi

Düzce Belediyesi Kasım ayı toplantısı

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci birleşimi 12 Kasım 1999 Düzce depremi anma yıldönümü nedeniyle ‘Depremde Hayatlarını Kaybedenler’ için dua ile açıldı.

Düzce Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi tamamlandı. İmar planı ve tadilat taleplerinin yoğunluklu olarak yer aldığı Gündem maddelerine geçilmesinden önce, 12 Kasımda hayatlarını kaybedenler için dua edildi. Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli ve Meclis üyeleri depreme ilişkin görüşlerini de kısaca aktardılar.


Düzce Postası...