05 / 05 / 2024

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları 2020

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları 2020

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 29 Mart'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Düzce'de kentsel dönüşüm semineri gerçekleştirildi!

Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay’ın girişimleriyle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm semineri Düzce'de gerçekleştirildi. 

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce eski sanayi çarşısına kentsel dönüşüm projesi!

Düzce belediyesi tarafından Uzun Mustafa ile Kültür mahallelerinde bulunan eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan bölgede 'Kentsel Dönüşüm’ projesi revize edildi.

Düzce Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 23 daire!

Düzce Belediyesi, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 daireyi satıyor. Daireler için ihaleler 25 Temmuz 2017 Salı günü gerçekleşecek..

TOKİ Düzce Camikebir projesindeki 23 daire satışa çıkıyor!

Düzce Camikebir Kentsel Dönüşüm alanında TOKİ’nin yaptığı dairelerden mülkiyeti Düzce Belediyesi’ne ait 23 daire satışa çıkarıldı.

Düzce Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi Beslanbey Mahallesi'ndeki 4 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 16 Mayıs'ta düzenlenecek..

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları 2020 Haberi

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları 2020

Düzce Belediyesi deprem bölgesi olan şehir genelinde yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmalarını çözüm odaklı ve hızlı tamamlanacak duruma getirebilmek için yeni girişimler başlattı. Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, Elazığ'da yaşanan deprem sonrası da şehir genelinde Deprem Yönetmeliğine uygun yapılaşmanın yaygınlaşması ve risk altındaki alanların da dönüştürülmesi için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip kuruldu. 

Kentsel Dönüşüm yapılacak bölgelerin belirlenmesi amacıyla yapılacak tespit çalışması hakkında açıklama yapan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün yazısında şu ifadeler yer aldı: "Kentsel dönüşüm kentleri daha iyi yaşanabilir alanlar haline getirirken alandaki fiziksel, sosyal ve çevresel sorunlara karşı çözüm üretmeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda riskli yapıların tespiti yapılarak olası afetlere karşı daha sağlam yapılaşmayı sağlamaktadır. 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların dönüştürülmesi hakkında...