03 / 05 / 2024

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası (DEMSO) Başkanı Murat Geçici ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret ettiler.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Düzce'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Düzce Beyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasının icradan satışa çıkardı.

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Temel tarafından kuruldu.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce'de 18.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 18 milyon 436 bin 322 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Haberi

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Söz konusu alanda kentsel dönüşüm projesinin Bakanlar Kurulu aşamasında olduğunu belirten Başkan Mehmet Keleş ‘ Bu projeyi hızla uygulamaya geçiriyoruz. Alanlarda tespitlerimizi yaptık. Bu alanda faaliyette bulunan hiçbir küçük sanayi esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Şehir ortasında kalan bu bölgede yeni bir kent dokusuyla yeni bir şehir oluşturacağız’ dedi.  

D-100 karayolu kenarı ve Kültür Mahallesi sınırları içinde bulunan ‘Eski Sanayi Çarşısı’ olarak adlandırılan yaklaşık 80 dönümlük alanda Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ‘Kentsel Dönüşüm’ için, DESOB, KSS ve DEMSO Başkanları Başkan Mehmet Keleş’le görüştü. DESOB, KSS ve DEMSO Başkanlarından oluşan heyet kentsel dönüşüm için söz konusu alanda faaliyette bulunan küçük sanayi esnafının sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiler. Heyet, projeyi önemsediklerini belirterek, esnafın mağdur edilmemesini istediler. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eski...