11 / 05 / 2024

Düzce Gaziantep Caddesi buzlanma sorunu

Düzce Gaziantep Caddesi buzlanma sorunu

Düzce'deki Gaziantep Caddesi'nin yer zeminin bazalt taşı ile kaplanması işine ve kaymaya ve buzlanmaya karşı dayanıklı hale getirilmesi için alınacak önlemler meclis gündemine taşındı..

Düzce'de inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Düzce Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi'nde inşaat çöktü, yaşanan çökme sonucunda iki işçi yaralandı.

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce'deki Gaziantep Caddesi için alınacak önlemler mecliste!

Düzce'deki Gaziantep Caddesi'nin yer zeminin bazalt taşı ile kaplanması işine ve kaymaya ve buzlanmaya karşı dayanıklı hale getirilmesi için alınacak önlemler meclis gündemine taşındı..

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Düzce Mimar Sinan Caddesi genişletiliyor!

Kısa bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan Haydar Gördebil caddesindeki genişletme çalışmalarından sonra bu kez de bu caddeye bağlanan Mimar Sinan caddesinde genişletme çalışmaları başlatılacak.

Düzce Rıhtım Caddesi genişletiliyor!

Düzce Belediyesi şehir merkezinin önemli ulaşım akslarından biri olan Rıhtım Caddesi’nin genişletilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Düzce'de dış cephe kaplama çalışmaları başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan Estetik Kurulun çalışmaları ve meclis toplantısına verilen önerge ile İstanbul Caddesi ve Gaziantep Caddesi üzerindeki yapıların dış cephe kaplamaları için girişimler başlıyor.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Düzce Celalettin Özdal Parkı açıldı!

Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan ve Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Celalettin Özdal Parkı vatandaşların hizmetine açıldı.

Düzce Celalettin Özdal Parkı tamamlandı!

Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan ve yaklaşık bir yıl önce Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Celalettin Özdal Parkı tamamlandı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da çalışmaları yerinden inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Düzce Gaziantep Caddesi buzlanma sorunu Haberi

Düzce Gaziantep Caddesi buzlanma sorunu


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'deki Gaziantep Caddesi'nin yer zeminin bazalt taşı ile kaplanması işine ve kaymaya ve buzlanmaya karşı dayanıklı hale getirilmesi için alınacak önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Tanal önergesinde "Düzce ili Şerefiye Mahallesi sımrlarmda bulunan Gaziantep/’CagiKİT, Düzce Belediyesi sorumluluk alanındadır. Gaziantep Caddesi araç trafiğine kapmolup; yer zemini bazalt özellikli kaldırım taşlan ile döşenmiştir. Özellikle soğuk kış aylarında meydana gelen buzlanma olayları dolayısı ile yer zemini sıklıkla donmakta ve kaygan bir zemin haline gelmektedir. Bu durum, yaya ulaşımında insan sağlığını tehdit eden, sıklıkla yaralanmalara yol açan bir tehlikeyi de beraberinde getirmektedir." diyerek 6 soru sordu.


Tanal'ın soruları

1) Düzce Belediyesi sorumluluk alanı sımrlanna dâhil olan Gaziantep Caddesi’nin yer zemininin bazalt...