14 / 05 / 2024

Düzce Kaynaşlı satılık arsa ihaleleri

Düzce Kaynaşlı satılık arsa ihaleleri

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Düzce Kaynaşlı'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 375 bin 424 TL olarak belirlendi.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Pandemide yeni bir satış rekoru kırılacak! 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım pandemi döneminde yeni bir satış rekorunun kırılacağını açıkladı. 

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce Kaynaşlı satılık arsa ihaleleri Haberi

Düzce Kaynaşlı satılık arsa ihaleleri

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Düzce Kaynaşlı'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 375 bin 424 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden:


İli: DÜZCE 

İlçesi: KAYNAŞLI

Köy: DARIYERİBAKACAK

Parsel: 194

Cinsi: TARLA

Yüzölçümü:83.200,00 metrekare

İdare Hissesi:TAM

İmar Durumu:İMARLI

Tahmin Edilen Satış Bedeli:3.375.424,00 TL.

Geçici Teminat:101.263,00 TL.

İhale Tarihi:12.05.2016

İhale Saati:14:00

1 - Mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait yukarıda tapu kaydı yazılı taşınmazın satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.

2 - İhaleler yukarıda belirtilen gün ve saatte Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü Etlik Caddesi No: 39 Dışkapı - Altındağ/ANKARA adresinde İhale Salonunda İhale Komisyonunca yapılacaktır.

3 - Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin, teklif verecekleri ihale için;

a) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya süresiz...