09 / 05 / 2024

düzce kent meydanı projeleri

düzce kent meydanı projeleri

Düzce Belediyesi Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Düzce'nin çehresi değişti!

1999 Marmara Depremi'nden yaklaşık 3 ay sonra yeni bir depremle sarsılan Düzce'nin kent mimarisi, aradan geçen süre zarfı içerisinde değişti.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Düzce Kent Müzesi belediye meclisi gündeminde!

Düzce Belediye Meclisi’nin gündeminde Düzce’de yöresel mimari eserlerin restorasyonu ile kültür varlıklarının korunması ve sergilenmesini içeren Kent Müzesi oluşturulması konusu ele alındı.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

düzce kent meydanı projeleri Haberi

düzce kent meydanı projeleri


Düzce Belediyesi tarafından Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edilecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti. Düzce’ye yeni bir meydan kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Keleş ‘ Meydanı doğaltaşlarla kaplayacağız. Alan parkın devamı gibi görünecek’ dedi.


Saguç meydanında Celalettin Özdal parkı ile saat kulesinin bulunduğu alan birleştirilecek. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda geçen yıl başlatılan düzenlemelerin bu yıl tamamlanacağını vurguladı ve “ Düzce yeni bir meydana daha kavuşacak. Meydan Asarsuyu deresi ile birlikte bütünlük gösterdiğinden dere içi ve çevresinde de peyzaj çalışmaları yapılacak. Özellikle seyyar satıcıların bulunduğu alan rehabilite edilecek, burası gösterişli alanlardan biri haline gelecek. Düzce’nin turizm tanıtım ofisinin de içinde bulunduğu kent meydanı haline dönüşecek’ dedi. Başkan Mehmet Keleş seyyar satıcılar...