29 / 04 / 2024

Düzce konaklama tesisi yapım işi ihalesi

Düzce konaklama tesisi yapım işi ihalesi

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Düzce'deki bungalov evlere talep arttı!

Düzce'de, koronavirüs salgını sebebiyle izole bir yaşam sürmek amacıyla dedesinin köyüne yerleşen turizm işletmecisi Davut Pirdal, inşa ettiği ağaç evlerle kalabalık yerlerden kaçmak isteyen vatandaşlara doğada konaklama fırsatı sunuyor.

Düzce Katı Atık Tesisi için onay çıktı!

Düzce Merkez İlçe Esençam Köyü sınırları içinde bulunan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi” için Bakanlık düzeyinde onay çıktı.

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapılan “Katı Atık Depolama Tesisi”nin işletmesi 29 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkıyor.

Afşin Eshab-ı Kehf'e konaklama tesisi inşa edilecek!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Eshab-ı Kehf'in UNESCO Listesi'ne alınmasıyla inanç turizminin daha da arttığını belirterek Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bölgede büyük eksikliği hissedilen konaklama tesisi için yapım ihalesine çıkacağnı bildirdi.

Düzce Akçakoca'ya arıtma tesisi müjdesi!

Düzce il genelindeki DSİ yatırımları Akçakoca’da ele alındı. Diapolis otelde yapılan toplantıya Düzce Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz katıldı.

Düzce Erguvan Sosyal Tesisi kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi kalıcı konutlar 3. Bölge sosyal tesisi açık teklif usulü artırma yöntemi ile 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale 10 aralık perşembe günü saat 16:00’da Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.

Osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak?

Suriye'de ki iç savaş sebebiyle Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Osmaniye'nin Düziçi ilçesine 4 milyon liraya yaptırılan ve kullanıma hazır halde olan Konaklama Tesisi 2,5 yıldır açılmayı bekliyor.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Düzce İl Özel İdaresi binası satılıyor!

Düzce İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları ilk birleşimini gerçekleştirmek üzere toplandı. 21 üyenin katıldığı toplantının en önemli gündem maddesini Özel İdare binasının satışı oluşturdu...

Düzce Üniversitesi yolu asfaltlanıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Yıllardır Düzce kamuoyunda yılan hikayesine dönen Düzce Üniversitesi yolunda nihayet asfaltlama çalışması başladı. Yolun asfaltlanma maliyeti ise 1 milyon TL...

Düzce konaklama tesisi yapım işi ihalesi Haberi

Düzce konaklama tesisi yapım işi ihalesi

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale edecek. İhale 13 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.


Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığından:
1-) Düzce ili Akçakoca ilçesi Yukarı Mahalle 292 ada 22 numaralı parselde 12.812,10 m² alanda Aquapark, Restaurant ve Konaklama Tesisi yapılması ve işletilmesi işi, 18+2 yıllığına Mülkiyeti Gayri Hak Tesisine göre 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü artırma ile ihale edilecektir.
2-) İşin ihalesi 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.30’da Akçakoca Belediye Başkanlığı Encümen salonunda ve Encümen Huzurunda Kapalı Teklif Usulü artırma ile yapılacaktır

3-) İhale şartnamesi Akçakoca Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir veya Belediyemiz Tahsilat servisine ihale şartname bedeli olan...