24 / 05 / 2024

Düzce Şerefiye otopark ihalesi ne zaman

Düzce Şerefiye otopark ihalesi ne zaman

Düzce Belediyesi Şerefiye Mahallesinde bulunan Katlı Otoparkı yayımlanan ihale duyurusu ile 3 yıl süreyle kiraya verilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edebiliyor.

Düzce'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa hissesi!

Düzce 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Düzce Şerefiye Mahallesi 58 ada, 654 parselde yer alan 6 bin 440,36 metrekarelik arsanın hissesini 10 milyon 304 bin 576 TL'ye icradan satışa çıkardı... 

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce İli, Merkez Şerefiye mahallesinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 544 bin 939 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış günü 4 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Düzce'ye yeni katlı otopark müjdesi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kente yeni kazandırılacak katlı otopark için yeni teknoloji sistemleri için incelemelerde bulundu.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Düzce katlı otopark ihalesini YEYPAŞ şirketi kazandı!

Düzce’deki Katlı Otopark ve Erguvan tesislerinin işletmeciliğini yapan belediyenin şirketi YEYPAŞ düzenlenen ihale sonucu yeni dönemde de işletme hakkını elde etti

Düzce Şerefiye'deki katlı otopark ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şerefiye Mahallesinde bulunan Katlı Otoparkı yayımlanan ihale duyurusu ile 3 yıl süreyle kiraya verilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edebiliyor.

Düzce Şerefiye Mahallesi'ne katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi Şerefiye Mahallesi Katlı Otoparkı yayımlanan ihale duyurusu ile 3 yıllığına kiraya verilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edebiliyor.

Düzce Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Düzce Belediyesi meclis gündeminde görüşülen Şehirlerarası Otobüs Terminali büro, yazıhane, kafeterya, lokanta, emanet odası, büfe, otopark, giriş-çıkış, taksi durağı, çay ocağı ve diğer eklentilerin komple işletilmesi amacıyla daha önce ihaleye çıkıldı

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce Şerefiye otopark ihalesi ne zaman Haberi

Düzce Şerefiye otopark ihalesi ne zaman

Düzce Belediyesi Şerefiye Mahallesi Katlı Otoparkı açık teklif usulü artırma yöntemi ile 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale 10 aralık perşembe günü saat 15:00’da Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler ise şöyle; ikametgah belgesi, ticaret, sanayi ya da ilgili meslek kuruluşlarından alınmış belge, tüzel kişiler için noter tasdikli yetki belgesi, gerçek kişiler için noter tasdikli imza sirküleri, tebligat için adres beyanı, ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve geçici teminatın ödenmesi olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden temin edebiliyor.


Düzce Şerefiye Mahallesi'ne katlı otopark...