06 / 05 / 2024

Düzce temel atma töreni

Düzce temel atma töreni

Düzce’de 73 milyon lira yatırım bedeline sahip olan 6 tesisin temeli atıldı. Temel atma törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'de katıldı.

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Temel tarafından kuruldu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkanı Muhsin Yavuz katıldı.

Düzce’de 73 milyon liralık 6 tesisin temeli atıldı!

Düzce’de 73 milyon lira yatırım bedeline sahip olan 6 tesisin temeli atıldı. Temel atma törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'de katıldı.

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Düzce temel atma töreni Haberi

Düzce temel atma töreni

Düzce’de Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı 73 milyon lira yatırım bedeli olan 6 tesisin  temelini attı. Temel atma törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü katıldı.


Törende konuşan Özlü, “Bugünün en güzel müjdesi Düzce için hayvan barınağı sayın bakanım. Size çok müteşekkiriz. Gerçekten bu konu Düzce’de çok konuşulan ve bizimde seçimler sırasında Düzce’yi bir hayvan barınağı yapacağız demiştik. Daha doğrusu barınak değil yaşam alanı Düzce’ye kazandıracağız sayın bakanım sizlere çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 


Bakan Eroğlu ise, Düzce’de yapılan birçok yatırım ile ilgili bilgiler verdi. Eroğlu, “Ülkemiz içinde bulunan başta bu alçak FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ gibi ki onların hepsinin inlerine giriyoruz. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz...