05 / 05 / 2024

Düzce toplu açılış

Düzce toplu açılış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Sultangazi'de dev eserlerin açılışı yapıldı!

Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacağız'' dedi.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkıul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 547 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Düzce'de 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Köprübaşı Ömerefendi Köyü'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihalesi 22 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

Düzce'de 4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Düzce toplu açılış Haberi

Düzce toplu açılış

Başbakan Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı. Davutoğlu'na Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı. Davutoğlu burada vatandaşlarla sohbet etti.


Düzce'yi kalkındırmaya devam edeceklerini belirten Davutoğlu, 14 yılda Düzce'ye 6 buçuk milyar lira yatırım ve destek sağladıklarını, eğitim, sağlık ve ekonomi alanında kente gerçekleştirdikleri yatırımlara değindi. 



Düzcelilerin fındık fiyatlarıyla ilgili sıkıntılarını bildiklerini ve bu sıkıntının aşılması için talimat verdiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, "Gerekli çalışmalar yapılır ama hiçbir zaman fındık üreticimizi üzmeyiz." dedi.


Davutoğlu, Düzceli çiftçilere 2014'te, 180 milyon lira tutarında faiz indirimli tarımsal kredi desteği sağladıklarını...