06 / 05 / 2024

düzce toprak kayması

düzce toprak kayması

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Adapazarı’nda toprak kayması: 2 katlı ev tahliye edildi!

Adapazarı’nda dün akşam bir binanın önünde meydana gelen toprak kaymasının ardından 2 katlı ev tahliye edildi.

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Düzce afet bölgesi ilan edildi!

Düzce'nin, yaşanan su baskını ve toprak kayması nedeniyle "afet bölgesi" ilan edildiği açıklandı.

Türkeli Emniyet Müdürlüğü Binası inşaatında toprak kayması!

Türkeli ilçesinde yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binası inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kaymakam Gökhan Karaçay, toprak kaymasının kazı çalışmaları sırasında yaşandığını söyledi.

Kocaeli Alikahya'daki toprak kayması için önlem alındı!

Alikahya'daki toprak kayması tehlikesini dikkate alan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri caddeyle sokağın birleşme noktasına 16 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde duvar yaparak olası toprak kayması tehlikesini ortadan kaldırdılar.

İzmit'te toprak kaymasına yönelik tedbir alındı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı.

Halil Ergün'ün villası toprak kayması sonucu hasar gördü!

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Düzce'de heyelan meydana geldi!

D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda meydana gelen heyelan yüzünden ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor. Alınan bilgiye göre, bağlantı yolunun Akçakoca istikametindeki Tepeköy mevkisinde toprak kayması meydana geldi.

düzce toprak kayması Haberi

düzce toprak kayması

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, su baskını ve toprak kaymasının Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile kayıp 2 çocuğu arama çalışmalarının yürütüldüğü bölgede incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Güllüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin iş makineleri eşliğinde çalışmalarına devam ettiğini, kaybolan çocuklara en kısa sürede ulaşmayı umduklarını söyledi.

Güllüoğlu, müdahale ve iyileştirme süreçleri anlamında ilk günden itibaren altyapının iyileştirilmesi, hasar tespitinin yapılması ve hayatın normale dönmesi için çalışmaların gerçekleştirildiğini belirterek, "Ödemelere başlandı. Artık hayat normale dönmeye başlamış durumda. Örneğin Uğurlu köyünde önceden çizmeyle girilebilen yerler artık normale döndü. Tabii birçok bakanımız ziyaret etti, gerekli talimatları verdiler. Arama kurtarma ve iyileştirme faaliyetleri buradaki ihtiyaçlar karşılanana kadar mevzuatın verdiği yetkiler ölçüsünde devam edecek." dedi.

Bir yerde afet olduğunda oranın...