06 / 05 / 2024

Düzce tramvay 2017

Düzce tramvay 2017

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvay projesinde raylar döşeniyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan nostaljik tramvay projesinde raylar döşenmeye başlandı.

Düzce nostaljik tramvay inşaatı sürüyor!

Düzce İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için kanal açma çalışmaları Kültür mahallesinde bulunan AVM önüne kadar gelindi.

Düzce tramvay yolunun inşaatı başladı!

Düzce Belediyesi araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için çalışmaları hızlandırdı.

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Gümüşova TOKİ sözleşme dönemi!

Düzce Gümüşova projesinde yer alan 187 adet konutun sözleşmeleri 14 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

29 Temmuz 2017 Düzce Gümüşova kura sonucu!

29 Temmuz 2017 Düzce Gümüşova kura sonucu açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. Proje 187 adet konuttan meydana geliyor.

Düzce Gümüşova kura çekilişi ne zaman?

Düzce Gümüşova kura çekilişi 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje Düzce Gümüşova Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor.

Düzce Gümüşova TOKİ kura çekiliş yeri!

TOKİ Düzce Gümüşova projesinde yer alan 187 adet konutun kura çekilişi 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce tramvay projesi ihaleye çıkıyor!

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Düzce Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 23 daire!

Düzce Belediyesi, Camikebir Mahallesi'ndeki 23 daireyi satıyor. Daireler için ihaleler 25 Temmuz 2017 Salı günü gerçekleşecek..

TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları!

108 konutluk TOKİ Düzce Çilimli projesindeki 1 konut açık satış ile satılacak. Peki, TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

Düzce'de 4.7 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce'deki 13 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 4 milyon 737 bin 595 TL olarak belirlendi.

Düzce tramvay 2017 Haberi

Düzce tramvay 2017

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı. Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul caddesinde 950 metrelik bölümde kanal açılarak hızlandırılan tramvay yolu çalışması en kısa zamanda bitirilmeyi hedefliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rayların döşenebilmesi için açılan kanal iki hatlı olarak yapılıyor. İstanbul caddesi boyunca uzanacak olan tramvay yolu Atatürk bulvarından batı istikametine doğru sol şeritte yer...