28 / 04 / 2024

Düzcede ev yangınından son durum

Düzcede ev yangınından son durum

Düzce'de 3 katlı evin zemin katında çıkan yangında 75 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.Çavuşlar Mahallesi 3003'üncü Sokak'taki 3 katlı apartmanın Sezgin Ay'a ait zemin katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşecek mi? Gayrimenkul uzmanından net açıklama geldi!

Türkiye son zamanlarda ev fiyatlarının en fazla arttığı ülkelerden biri haline geldi. Eylül ayında bir önceki aya kıyasla konut satışlarında düşüş görülürken ev fiyatları hala yüksek kalmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini merak ediyor...

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Kira artışına yüzde 25 zam sınırlamasının ardından, kısa dönemli ev kiralama pazarı büyümeye başladı. Ev sahipleri kontrat imzalarken kısa dönemli imzalıyor. İşte detaylar..

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Piyasa dehası İslam Memiş ev alacakları ikaz etti! Bunu yapmazsanız dövecek diz bulamayacaksınız

İsabetli tahminleri ile popüler olan piyasaların Uzman ismi İslam Memiş ev sahibi olmak isteyenleri ikaz etti. Yükselen yabancı nüfusu ve kira bedelleri nedeniyle 2024'te dövizle kiralama döneminin başlayacağını ve artık ev değil oda kiralama sistemine geçileceğini söyledi.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Hisseli arsaya izinsiz ev yapılabilir mi? Hisse tapulu ev alınır mı?

Hisseli tapu sahiplerinin hakları, diğer tapu sahiplerine göre farklıdır. Nedeni ise hissedar sayısından kaynaklanmaktadır. Peki Hisse tapulu ev alınır mı, alınmaz mı? İşte detaylar!

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce tek tek hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanın adeta aklı başından gitti! 

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı. En düşük emekli maaşını duyanın adeta aklı başından gitti. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti!

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı... En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti... Hemen bakın...

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı... En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? İşte detaylar!

Prefabrik evler, kolay kurulum ve düşük maliyet açısından son zamanlarda bir hayli tercih edilmeye başlandı. Vatandaşlar bu yüzden Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? şeklinde sorular soruyor.

Ev kiralarının düşeceği tarih resmen verildi! Bir anda 4 bin TL düşecek

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, talebin azalması ve kira ödemelerinde sorunların yaşanmasıyla nedeniyle satılık ve kiralık ev fiyatlarının bu yıl sonunda düşmeye başlayacağını dile getirdi.

Düzcede ev yangınından son durum Haberi

Düzcede ev yangınından son durum

Düzce'de 3 katlı evin zemin katında çıkan yangında 75 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.


Çavuşlar Mahallesi 3003'üncü Sokak'taki 3 katlı apartmanın Sezgin Ay'a ait zemin katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangın sırasında evde bulunan 75 yaşındaki Ayşe Ay, hayatını kaybetti.


Yangın sündürme çalışmaları sırasında annesini kurtarmak için içeri girmeye çalışan Sezgin Ay ile bir itfaiye görevlisi yaralandı.


Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne...