05 / 05 / 2024

Düzcede eylülde kaç konut satıldı

Düzcede eylülde kaç konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Eylül ayında konut satışı 6 bin 167 konut satıldı. Düzce'de ise 520 konut satışı gerçekleşti.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

TÜİK açıkladı, dış ticaret eylül ayına göre azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin dış ticaret endekslerini bildirdi. İhracat birim değer endeksi, eylülde geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 17,1 düşüş gösterdi. Haberin ayrıntıları...

2024 Ocak emekli zammında son dakika! Yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Yılbaşına iki ay kala emekli maaşlarındaki son durum da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Eylül ayında ihracat yüzde 0,5, ithalat yüzde 14,6 azaldı!

Dış ticaret istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda eylülde geçen yılın aynı ayı genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 0,5, ithalat yüzde 14,6 azaldı.

O market düğmeye bastı: Tuvalet kağıdında flaş indirim

Marketten büyük bir fırsat yakalandı, tuvalet kağıdı fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. 32 rulo tuvalet kağıdı artık oldukça uygun bir fiyata sahip. Acele edenler, bu büyük fırsatı kaçırmamalı...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

Eylül ayında en çok konut aranan ilçe Beylikdüzü oldu

Eylülde konut satışları geçen senenin bu ayına göre yüzde 9.5 azalarak 102 bin 656 olurken, ocak-eylül döneminde ise 14,9 azalma ile 900 bin 74 oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

Eylülde market ürünlerine zam yağdı! 37 üründen 29'unun fiyatı yükseldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, eylül ayında marketlerde satılan 37 ürünün 29'unda fiyatın yükseldiğini belirtti.

Jaguar XE'de bahar indirimi! Fiyatlar resmen çakıldı! Jaguar XE ne kadar oldu? İşte Jaguar XE fiyat listesi Eylül 2023

Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatına eylülde düşüşe geçti. Peki  Jaguar XE ne kadar?  Jaguar XE Eylül fiyatları kaç lira? İşte Jaguar XE  29 Eylül 2023 fiyat listesi.

Her 4 sanayiciden 3’ü kısa vadede üretim artışı yapmayı düşünmüyor!

Seçimlerin yapıldığı mayıs ayında yükselen üretim artışı eğilimi, sonrasında düşüşe geçti. Eylülde sanayicilerin sadece yüzde 27,2’si gelecek üç ayda üretim artışı öngördü.

Düzcede eylülde kaç konut satıldı Haberi

Düzcede eylülde kaç konut satıldı



Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Eylül ayında konut satışı 6 bin 167 konut satıldı. Düzce'de ise 520 konut satışı gerçekleşti. 

TÜİK verilerine göre Kocaeli ilinde 2 bin 602 konut, Sakarya'da bin 850 konut, Düzce'de 520 konut, Bolu'da 491 konut ve Yalova'da 704 konut satışı...