20 / 05 / 2024

düzcede plajlar doldu

düzcede plajlar doldu

Akçakoca'da sıcak havadan bunalan tatilciler sahilleri doldurdu.  Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bu yaz yerli ve yabancı turist sayısında önemli artış olduğunu belirtti.

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Bizim Toptan’da 9 kg Peros bulaşık deterjanı 229 TL’ye, 20 kg çamaşır suyu 195 TL’ye, 20 kg el sabunu 258 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da yine raflar indirimli ürünlerle doldu. Bu kapsamda, 9 kg Peros bulaşık deterjanı 229 TL’ye, 20 kg çamaşır suyu 195 TL’ye, 20 kg el sabunu 258 TL’ye düştü. İşte 29 Eylül 2023 Cuma fiyat listesi...

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

Uzungöl'de süre bugün doldu! Yıkım başlamadı!

Çaykara'da imar kirliliği tartışmaları yaşanan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre doldu. Yıkımına karar verilen 118 yapı sahibinin yapıları tahliye etmeleri bekleniyor.

İstanbul'daki dönüşüm mağdurları yaşadıkları manevi kaybı anlattı!

İstanbul’daki kentsel dönüşüm, insanların yaşantılarını da etkiledi. Kültürlerinin yok olmaya başladığını belirten yurttaşlar, “Mahallemizde uyuşturucu satmaya çalışanlar doldu.” dedi

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

düzcede plajlar doldu Haberi

düzcede plajlar doldu

Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden Akçakoca'da sıcak havadan bunalan tatilciler sahilleri doldurdu. 


Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bu yaz yerli ve yabancı turist sayısında önemli artış olduğunu söyledi.


"Metropol şehirlere yakınlığı, turistlerin konaklama ve diğer giderlerinin karşılanması ve tanıtımlarının yapılması nedeniyle turist sayısında önemli artış oldu" diyen Topuz, "Deniz suyu sıcaklığının yüksek olması ve hava sıcaklığının 37 dereceyi geçmesi nedeniyle vatandaşlar sahillere akın ederek serinlemeye çalıştı" ifadesini kullandı.


Kentte sıcak havanın, yarın ve salı günü yerini yağmura bırakması bekleniyor.


Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının 37, deniz suyu sıcaklığının 27 derece, nem oranının yüzde 76 ölçüldüğünü...