30 / 04 / 2024

düzceye ne kadarlık yatırım yapıldı

düzceye ne kadarlık yatırım yapıldı

Başbakan Binali Yıldırım Düzce’deki “Referandum Mitingi”nde konuştu. Başbakan Yıldırım Düzce’ye 8 Milyar TL’lik yatırım yapıldığını dile getirdi.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

ÖTV düzenlemesinin ardından elektrikli otomobillere 500 bin TL indirim! Sıfır elektrikli araç alacaklara müjde! 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla beraber elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesine gidildi. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurlarındna aldığıu destekle rekor üstüne rekor kırıyor.  Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın!24 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Matrah düzenlemesi nasıl olacak? ÖTV matrah düzenlemesi ne zaman?

Matrah düzenlemesi otomobil alacak vatandaşların gündeminde yer alıyor. ÖTV matrah düzenlemesinin ne zaman çıkacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte detaylar!

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Akiş GYO 2021'de ne kadarlık hasılat elde etti?

Akiş GYO tarafından yayınlanan finansal raporlara göre; şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren hesap döneminde 415 milyon 948 bin 894 TL hasılat elde etti. 

Emlak Konut GYO, 2021'de ne kadarlık satış gerçekleştirdi?

Emlak Konut GYO, 31 Aralık 2021 tarihli gelir tablosunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun yurt içi satışları ve net satışları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadarlık gelir elde etti?

Mistral GYO A.Ş. 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 dönemine ait gelir tablosu, 2021 yılı 3. dönem kurum geçici vergisi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu, söz konusu tablo Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

düzceye ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

düzceye ne kadarlık yatırım yapıldı


Başbakan Binali Yıldırım Düzce’de düzenlenen “Referandum Mitingi”nde konuştu. Düzce’ye 8 Milyar TL’lik yatırım yapıldığını söyleyen Başbakan Yıldırım “kesintisiz istikrar için yepyeni bir Türkiye için kararımız evet” ifadelerini kullandı. Miting alanında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile partililer de hazır bulundu.


“Referandum Mitingi” için Düzce’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım Düzce’de yapılan yatırımları anlatarak önemli açıklamalarda bulundu. Anıtpark’da binlerin karşıladığı Başbakan Yıldırım, Düzce’ye 14 yılda 8 Milyar TL’lik yatırım yapıldığını vurgulayarak “Düzce 1999 yılında iki büyük felaket atlattı, adeta küllerinden doğdu. 17 Ağustos 12 Kasım depremlerinde birçok Düzceli kardeşim hayatını kaybetti. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Düzce yaralarını sarmaya başlamasının hemen ardından AK parti iktidarıyla taşıtı. Geçen...