05 / 05 / 2024

düzenli gelirliye kredi

düzenli gelirliye kredi

Anadolubank Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, "Merkez Bankası faiz indirimine devam eder ve piyasalarda anormallik olmazsa kredi faizleri 2008 başında yüzde 1'e düşer" dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından başlatılan, 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kredi ve hibesi kaç TL? İşte  ayrıntılar...

Düzenli temettü veren ve düzenli temettü artıran 8 hisse!

Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden düzenli temettü veren hisseler ve düzenli temettü artıran hisseleri açıkladı.

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Borsada düzenli temettü veren 41 hisse!

Borsada halka arzların ardından temettü veren hisseler de popüler oldu. Yatırımcılar bu hisseleri merak ediyor. 27,5 bin takipçili Temettü Direktör kullanıcısı, X sosyal medya hesabından düzenli temettü veren 41 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Opel Corsa'ya yine tek kuruş zam gelmedi! İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Ekim 2023 fiyatları!

En çok satan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya yine tek kuruş zam gelmedi. Peki Corsa'nın Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte düşük faizli kredi fırsatı sunulan Corsa Ekim 2023 fiyatları...

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Milyonlara düşük faizli kredi müjdesi! Ayda 2 bin 973 TL taksitle kredi fırsatı başladı!

Memur ve kamu çalışanlarına özel Halkbank’tan düşük faizli kredi fırsatı başladı. 50 bin TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50 bin 001 TL - 100 bin TL arası azami vade 24 ay, 100 bin 001 TL üzeri tutarlar için azami vade bir yıl vade seçenekleri ile sunulan kredinin ayrıntıları peş peşe belli oldu.

Özel sektörün yurt dışına olan kredi borcu temmuz ayında azaldı!

Merkez Bankası verilerine göre özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, temmuzda 2022 sonuna oranla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

düzenli gelirliye kredi Haberi

düzenli gelirliye kredi

 




Konut kredisi faiz indirme yarışında başı çeken ve 2006'da aylık faizi yüzde 0.99'a indiren Anadolubank'ın Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, 2008'in ilk çeyreğinde faizlerin yine 0.99'u göreceğini söyledi.


Recep Atakan, 2008 sonu için belirlenen yüzde 4'lük enflasyon hedefi doğrultusunda Merkez Bankası'nın faiz indirimine devam etmesi ve dünya para piyasalarında anormal bir gelişme olmaması halinde, 2008'in ilk çeyreğinde konut kredisi faizlerinin yine yüzde 1'in altına ineceğini ifade etti.


ABD seçimleri nedeniyle 2008 yılında dünyada önemli bir dalgalanma beklenmediğini kaydeden Atakan, "Üç ay önce konut kredisi faizlerinin 2007 sonunda yüzde 1'e inmesini bekliyorduk. Ancak mortgage krizi bu beklentiyi öteledi" dedi.


Öte...